Pretemporada de l’Espanyol

L’Espanyol estrena el ‘projecte Diego Martínez’ contra el Montpeller

El conjunt periquito comença la pretemporada, que s’allargarà fins al 6 d’agost, amb quatre partits previstos

L’Espanyol estrena el ‘projecte Diego Martínez’ contra el Montpeller
1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Espanyol té aquest dissabte el primer test de pretemporada amb el ‘projecte Diego Martínez’. L’entrenador gallec s’estrena contra el Montpeller després de 12 dies de treball previ a la ciutat esportiva Dani Jarque, on ha començat a construir els pilars clau del seu equip: intensitat, ordre i protagonisme col·lectiu.

L’Espanyol es posa a prova contra el Montpeller a les instal·lacions esportives Dani Jarque (18.30 h). El conjunt francès, que la temporada passada va acabar el 13è de la Ligue 1, serà el primer rival dels periquitos. Diego Martínez ha rebut aquest divendres els jugadors que faltaven per arribar als entrenaments, entre els quals Raúl de Tomás i Pol Lozano, però el tècnic apostarà pels jugadors que han estat amb ell els 12 dies d’entrenament previ. Per aquesta raó, els nous fitxatges, Brian Oliván, Joselu, Vinícius Souza i el porter Lecomte tindran els primers minuts com a periquitos.

Rumb a Marbella

Després del primer partit l’equip posarà rumb a Marbella, on es concentraran del 18 al 29 de juliol, fent-hi bona part de la pretemporada. El club ha pogut confirmar tres partits més que completaran la pretemporada, el següent el divendres 22 contra el Las Palmas de García Pimienta.

Notícies relacionades

Després d’enfrontar-se al conjunt canari, l’Espanyol disputarà el tercer partit contra el Brighton. El matx serà el 30 de juliol en territori anglès després de deixar la concentració de Marbella. A una setmana del començament de la Premier, el conjunt de les gavines posarà les coses difícils als de Diego Martínez, a l’estar a punt per competir en el trofeu domèstic.

Per tancar la pretemporada, l’Espanyol s’enfrontarà amb el rival més exigent, el Nàpols, el 6 d’agost en terres italianes. Els periquitos disputaran l’últim partit una setmana abans de començar el campionat de lliga, el 13 d’agost contra el Celta de Vigo. Amb aquest objectiu, l’equip portarà una bona preparació al haver disputat quatre partits, que podrien ser cinc si es confirma un altre duel a Marbella; els candidats: el Cadis, l’Alabès o el Màlaga, que també s'estan preparant a Marbella.

Temes:

Espanyol