Futbol

L’Espanyol s’estrena amb triomf al Montpeller i bones sensacions

Melamed i Villahermosa van marcar per a l’equip de Diego Martínez

L’Espanyol s’estrena amb triomf al Montpeller i bones sensacions

Twitter

1
Es llegeix en minuts

L’Espanyol va estrenar aquest dissabte la pretemporada amb una victòria contra el Montpeller a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb bones sensacions dels fitxatges i un triomf gràcies als gols de Nico Melamed, al minut 44, i al de Villahermosa, al 82.

El conjunt de Diego Martínez, que amb prou feines fa una setmana que dirigeix després de tornar de les vacances, va deixar clares les línies mestres per al curs següent: intensitat, compromís i recerca de protagonisme al camp. Més d’un miler de periquitos van disfrutar del triomf del seu equip.

Tres dels quatre fitxatges de l’Espanyol van debutar en aquest pols: Joselu, Oliván i Vini Souza. El porter Lecomte es va quedar a la banqueta. Tots van demostrar ganes i qualitat, especialment l’últim, que va exhibir un gran desplegament físic al centre del camp, a més de criteri en la distribució de joc i eficaç en el robatori de pilotes.

També va brillar Nico Melamed, amb un gol de falta directa al minut 44 després d’una falta de Chotard. El xut del jove del planter va superar amb claredat la barrera des de la frontal i va batre Bertaud. El gol va encarrilar un xoc que semblava destinat a l’empat a zero al descans.

Notícies relacionades

A la represa, Puado va tenir una de les primeres ocasions de la segona meitat, però el segon gol es va fer esperar. Villahermosa va marcar al minut 82 i va sentenciar l’amistós a les instal·lacions de Sant Adrià. El Montpeller va insistir per maquillar el lluminós, sense èxit.

Els dos entrenadors van aprofitar el partit, amb pauses d’hidratació, per provar diferents opcions tàctiques i repartir els minuts entre els seus futbolistes. El duel va acabar amb les revolucions altes i l’expulsió directa de Ferri a falta de tres minuts per al xiulet final.

Espanyol, 2– Montpeller, 0

Temes:

Espanyol