Pretemporada

Raphinha: «Som millors que el Reial Madrid»

L’extrem del Barça firma un debut excel·lent, amb un gol i dues assistències, i llança un dard al Reial Madrid abans del clàssic de dissabte

Raphinha: «Som millors que el Reial Madrid»
1
Es llegeix en minuts

Raphinha va debutar amb el Barcelona amb magnificència, amb un gol, dues assistències i un dard al màxim rival, el Reial Madrid. El nou fitxatge del Barça va firmar un gran partit davant l’Inter de Miami i va deixar unes paraules per als blancs, que s’enfronten amb l’equip blaugrana aquest dissabte 24 a Las Vegas. «Som millors que el Reial Madrid». Així ho va dir Raphinha, alt i clar, i posa llenya al foc en aquest clàssic descafeïnat d’estiu.

Notícies relacionades

El futbolista també es va mostrar molt content pel seu debut i el seu primer gol. «Molt feliç per haver marcat el meu primer gol, per haver-me sortit bé les coses. M’he sentit molt bé. Espero poder continuar així». A més, li va agradar la seva posició i es va sentir còmode. «Tinc facilitat de jugar com a extrem a la banda. Per això m’he sentit molt còmode».

Però la declaració que més va cridar l’atenció i que haurà molestat algun aficionat blanc va ser quan li van preguntar si li agradaria marcar davant el Reial Madrid. «És clar que m’agradaria. Marcar sempre dona confiança i si ho fas contra un equip com el Reial Madrid encara més. Per mi, som millors que el Madrid».