ACTUALITAT BLAUGRANA

Laporta confirma la continuïtat de Dembélé al Barcelona

«Aquesta setmana presentarem Dembélé i Raphinha», assegura el mandatari a Olot

Laporta confirma la continuïtat de Dembélé al Barcelona

DAN HIMBRECHTS | EFE

1
Es llegeix en minuts
EFE

El president del Barcelona, Joan Laporta, va confirmar aquest dimecres que el davanter francès Ousmane Dembélé continuarà eprimer equip blaugrana, a l’afirmar que serà presentat aquesta mateixa setmana.

En declaracions als mitjans de comunicació presents a Olot (Girona), on el Barça jugarà aquest dimecres el primer partit de la pretemporada, el màxim mandatari va anunciar les presentacions de l’extrem francès i el brasiler Raphinha, jugador per qui el Barça ha arribat a un «principi d’acord» amb el Leeds per al seu traspàs.

«Aquesta setmana presentarem Dembélé i Raphinha», va dir el màxim mandatari de l’entitat, si bé el club encara no ha oficialitzat els detalls de l’acord amb el jugador francès.

De fet, l’atacant francès ja torna a ser un més al vestidor blaugrana, on va ser dimarts passat, abans de l’entrenament, juntament amb la resta dels seus companys.

Vídeo d’Aubameyang

La presència de l’internacional francès la va captar, en un vídeo que va pujar a les xarxes socials, el davanter Pierre-Emerick Aubameyang. En les imatges, que pretenien tenir el seu company Memphis Depay com a protagonista, apareixia Dembélé canviant-se de samarreta juntament amb Samuel Umtiti i Franck Kessié.

Notícies relacionades

Ousmane Dembélé, que va finalitzar contracte amb el Barça el 30 de juny passat, va tornar a la capital catalana diumenge passat per firmar un nou acord amb l’entitat blaugrana per les dues pròximes temporades i amb una rebaixa del 40% respecte al seu anterior salari.

A l’espera que el club faci oficial la seva continuïtat i la durada del seu nou contracte, Laporta ha donat per liquidat un dels casos esportius que l’entitat tenia per tancar.