Tennis

Wimbledon | Lorenzo Sonego – Rafa Nadal, en directe

El tennista balear disputa el seu partit de tercera ronda contra l’italià Lorenzo Sonego

1
Es llegeix en minuts

L’espanyol Rafael Nadal disputa el seu partit de tercera ronda contra Lorenzo Sonego, al tercer torn de la pista central. L’espanyol s’enfronta a l’italià a la pista més important per tercera jornada consecutiva, però provarà per primera vegada l’últim torn, després dels partits entre les nord-americanes Cori Gauff i Amanda Anisimova, i el de l’espanyola Paula Badosa i la txeca Petra Kvitova.

Notícies relacionades

Nadal es va preparar per a la trobada contra l’italià aquest divendres a l’Aorangi Park, acompanyat del seu equip. Va fer una sessió lleugera d’una hora, coincidint en el temps amb el seu rival, Sonego, que va llançar algun cop d’ull ràpid als exercicis del balear mentre buscava la seva pista.

L’espanyol, que va lluir unes cintes protectores a l’abdominal en la victòria contra Ricardas Berankis, va entrenar amb normalitat i va practicar també el servei, símbol de confiança amb el múscul. A més de col·locar Nadal a la central, l’organització va decidir que la trobada entre l’australià Nick Kyrgios i el grec Stefanos Tsitsipas tanqui la sessió de la pista u, després del duel entre la número u, la polonesa Iga Swiatek i la francesa Alizé Cornet. Això ha relegat la sensació britànica Katie Boulter a la pista dos, on s’enfrontarà a la gala Harmony Tan, botxí de la nord-americana Serena Williams i de l’espanyola Sara Sorribes.