Champions League

Benzema, triomfador davant el Chelsea: «Hem mostrat qui és el Reial Madrid»

El davanter de l’equip blanc va reconèixer que davant el Chelsea va viure una nit «màgica» que recordarà durant «molt temps», tot i que no va donar per sentenciada l’eliminatòria

Benzema, triomfador davant el Chelsea: «Hem mostrat qui és el Reial Madrid»
1
Es llegeix en minuts
EFE

Karim Benzema va mostrar la seva felicitat per una «nit màgica», en què va repetir davant el Chelsea el triplet que li va fer al PSG, i va assegurar, després del triomf a l’Stamford Bridge (1-3), que van demostrar «qui és el Reial Madrid».

«Ho recordaré molt temps, perquè són nits màgiques, com la de l’altre dia al Bernabéu contra el París. Avui hem entrat al camp per guanyar i hem demostrat qui és el Reial Madrid. Les coses han sortit bé, perquè hem jugat bé des del minut u fins a l’últim», va dir a Movistar.

Benzema es va quedar amb el tercer dels seus gols, perquè el va ajudar a oblidar un error de la primera part després d’haver marcat ja un doblet. «Els tres són gols molt importants i estic més content del tercer, perquè n’he fallat un en el primer temps i ho estava pensant. És molt important fer gols».

Notícies relacionades

«Estem bé, hem lluitat fins al final, hem començat el partit per guanyar i és molt bo per a nosaltres. L’entrenador és dels millors del món; tenim molta confiança en ell. Sempre que posa Valverde a la dreta o un altre, el noi que entra fa molt bon partit», va afegir.

Malgrat el triomf i els dos gols d’avantatge, Benzema no dona per sentenciada l’eliminatòria i espera un partit al mateix nivell el pròxim dimarts. «Hi ha un altre partit davant de la nostra afició, al nostre camp i ho donarem tot per tornar a guanyar».