Lliga de Campions

Guardiola: «Atacar dues línies de cinc és difícil ara i en la prehistòria»

  • Guardiola celebra el sofert triomf davant «mestres de la defensa» mentre Simeone vaticina una tornada amb «il·lusió i humilitat» entre elogis al rival.

Guardiola: «Atacar dues línies de cinc és difícil ara i en la prehistòria»

REUTERS/Craig Brough

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Va agitar la seva clàssica ampolla d’aigua amb la ràbia de l’èxit per celebrar el gol del fantàstic Kevin de Bruyne. Pep Guardiola es va alliberar amb el gol del belga, que va desnivellar l’intens duel de Manchester, mentre Diego Pablo Simeone lamentava l’obertura del forrellat que va tornar a perpetrar amb cura. La setmana vinent es resoldrà definitivament el pols entre dos entrenadors que van tornar a exhibir el seu segell. 

Vestits amb idèntic look, de negre complet i abric contundent, els dos tècnics més ben pagats del món (3,6 milions d’euros mensuals l’argentí i 1,94 el català) van viure amb la seva habitual intensitat un xoc amb més emoció que futbol. Va sortir victoriós Pep, que espera venjar-se de l’eliminació del 2016, quan dirigia el Bayern

«Era una qüestió de paciència. Llàstima no marcar més gols. Anirem a Madrid a guanyar»

Pep Guardiola / Entrenador del City

Sense espais

Notícies relacionades

Va saber tenir calma el City per aconseguir el seu objectiu, una cosa que va celebrar Guardiola: «Ha sigut un partit molt disputat i difícil, són uns mestres defensant tots junts. Era una qüestió de paciència, llàstima que no en vam poder marcar algun més. Anirem a Madrid a guanyar el partit». 

«El City és el millor equip del món. Va ser un partit tàctic, fent cadascú el que pot amb el que té»

‘Cholo’ Simeone / Entrenador de l’Atlètic

Pep va lamentar la falta d’espais. «En el descans li vaig dir als jugadors que estiguessin tranquils. Atacar dues línies de cinc és molt difícil ara i en la prehistòria, però vam aconseguir el triomf», va afegir el tècnic del City. «Ells són el millor equip del món. Havien fet 60 gols en els últims 20 partits a casa. Va ser un partit molt tàctic, fent cadascú el que pot amb el que té. Jugarem la tornada amb il·lusió i humilitat», va concloure Simeone.