Reaccions a la guerra

Xevtxenko demana recolzament des de San Siro: «El poble ucraïnès vol la pau»

El mític exfutbolista llança un missatge per a tots els italians des del videomarcador de San Siro, amb motiu de la invasió d’Ucraïna per part de Rússia, just abans del començament de les semifinals de la Copa d’Itàlia entre el Milan i l’Inter.

Xevtxenko demana recolzament des de San Siro: «El poble ucraïnès vol la pau»

Getty

1
Es llegeix en minuts

L’entrenador i exjugador ucraïnès Andrí Xevtxenko va aprofitar el derbi entre el Milan i l’Inter en les semifinals de la Copa d’Itàlia (0-0) per llançar un missatge a través del videomarcador de l’estadi de San Siro en el qual va recordar que «el que ens uneix és més fort que l’odi que ens divideix» després de la situació que viu el seu país a causa de la invasió russa.

Notícies relacionades

«Estimats amics italians, des de San Siro us demano que feu sentir el vostre recolzament a la pau a Ucraïna. El poble ucraïnès vol la pau, perquè la pau no té fronteres, perquè el que ens uneix ha de ser més fort que el que ens divideix. Aturem aquesta guerra junts. ¡Abraçades per a tothom!», va expressar el que va ser jugador del Milà i exseleccionador ucraïnès.

Xevtxenko ha mostrat de manera reiterada el seu agraïment, a través d’entrevistes a la premsa i la televisió, a Volodímir Zelenski, president d’Ucraïna, i a l’exèrcit per defensar el seu país, on es manté la família de l’exfutbolista.