Lliga: Vila-real-Atlètic (2-2)

Empat vibrant entre el Vila-real i l’Atlètic

Un golàs des de 50 metres de Correa va obrir el marcador, però el Vila-real va saber remuntar amb gols de Pau i Alberto Moreno. El gol final de Kondogbia va segellar l’empat..

Empat vibrant entre el Vila-real i l’Atlètic

@villarrealCF

1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

El Vila-real i l’Atlètic s’enfrontaven en un partit amb regust de Champions. El submarí groc va dominar el joc, però l’Atlètic va demostrar que és un pes pesant de la Lliga creant ocasions del no-res. Als sis minuts Correa va tallar una pilota al mig del camp i va fer un golàs descomunal des de 50 metres. El Vila-real manava en el joc, però al marcador era l’Atlètic. Gerard va poder empatar amb un cop de taló deliciós que va topar amb el pal, i dues jugades després una mà de Lemar a l’àrea va acabar en penal.

El va picar Gerard, el va rebutjar Oblak i en el rebuig va acabar marcant Parejo, però va rematar amb la mà. El VAR el va anul·lar i el Vila-real va continuar pressionant fins a trobar la recompensa amb un gol de Pau Torres en un error d’Oblak. Els castellonencs escombraven l’Atlètic del camp i sumaven una ocasió rere l’altra. Però al descans s’arribava amb un empat que premiava el talent de Correa i l’empenta local.

Canvi d’esquema

Notícies relacionades

La segona part va començar amb el mateix patró. Domini dels locals i ocasions davant Oblak que van acabar quallant en el minut 56, quan Alberto Moreno va aconseguir batre l’eslovè en una jugada que va deixar retratada la defensa blanc-i-vermella. Li tocava moure fitxa al Cholo, que col·locava Koke per Cunha, Joao Félix per De Paul i Vrsaljko per Lodi. Mirava de fer-se fort al migcamp i aconseguir la pilota.

I només sis minuts després de canviar el dibuix i la proposta, l’Atlètic va marcar l’empat amb un xut de Kondogbia que Rulli no va poder veure enmig d’un mar de cames. Simeone havia encertat amb efecte immediat, però quedaven 20 minuts per jugar i el partit estava molt obert. Lemar va disposar de dues oportunitats clares, però li va faltar convicció. Un empat merescut que va premiar l’esforç dels dos equips.

FITXA: VILA-REAL 2 - ATLÈTIC 2