FUTBOL

La RFEF reitera la seva oposició al pla de LaLiga amb CVC

La Federació es posa a disposició del Barça, el Madrid i l’Athletic en el seu pols contra el Projecte Impuls de Tebas

La RFEF reitera la seva oposició al pla de LaLiga amb CVC

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha reiterat aquest dimecres la seva «profunda oposició al Projecte Impuls», auspiciat per LaLiga amb l’acord amb el fons CVC i que no recolza l’Athletic, el Barça i el Reial Madrid, clubs que ofereixen el denominat Projecte Sostenible.

«Està plantejat en termes incompatibles amb el nostre ordenament jurídic i confiem que les autoritats espanyoles competents no permetin la seva execució», assegura l’escrit de l’organisme que presideix Luis Rubiales.

Apunta que des de la RFEF tenen l’«obligació de vetllar» perquè «es preservi el règim de governança del dret esportiu espanyol. Aquest règim és incompatible amb l’entrada de cap tercer en la gestió i presa de participació econòmica en LaLiga, i molt menys per un fons privat de capital risc».

Els valors tradicionals

Notícies relacionades

«La Lliga només pot pertànyer i només pot ser gestionada pels clubs que en cada moment juguin en Primera i Segona Divisió, sense perjudicar de cap manera les legítimes expectatives dels clubs de categories inferiors», afegeix.

Així es posa a disposició dels clubs que «no vulguin vincular el destí de la competició a fons de capital risc per, des de la RFEF, ajudar a construir solucions que siguin compatibles amb el nostre ordenament jurídic i preservin els valors tradicionals del futbol espanyol».