RERE EL BITLLET PER A QATAR

Luis Enrique: «És com un títol. M’he tret un pes de sobre»

  • El seleccionador celebra eufòric el bitllet per a Qatar, alleujat després d’una classificació per a un Mundial en què creu que estaran entre els millors

  • Busquets «Hem anat enganxant la gent. Sabem de què és capaç aquest grup i la fortalesa que té» 

Luis Enrique: «És com un títol. M’he tret un pes de sobre»

REUTERS/Marcelo Del Pozo

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

«‘¡Vamossssss!’», cridava un eufòric Luis Enrique celebrant amb festa grossa el bitllet per a Qatar. Després de portar Espanya a les semifinals de l’Eurocopa i la final de la Lliga de Nacions també havia aconseguit una plaça directa per al Mundial

S’abraçava amb Busquets, que acabava de superar Xavi en internacionalitats (133). Ballava exultant al so dels cants dels aficionats mentre feia la volta al camp. Una grada de La Cartuja que havia ovacionat un cop i un altre Gavi, el joveníssim sevillà treballat a La Masia i que s’ha convertit en símbol de l’aposta desacomplexada d’un seleccionador que es manté fidel a la seva idea aliè a les crítiques.

Reforç a la idea

«La idea del míster està sent molt bona i crec que estem responent. Luis Enrique transmet moltíssim i és just amb tothom», va sentenciar Jordi Alba.

Notícies relacionades

«Els que hi hem cregut hem sigut nosaltres i a poc a poc hem anat enganxant la gent. Vam fer una gran Eurocopa, una gran Lliga de Nacions i ara a seguir; sabem del que és capaç aquest grup, l’important és el grup i la fortalesa que té», va coincidir Busquets. 

El capità va lloar el caràcter de l’equip i va agrair l’ànim de la grada. «Molt content per la gent que ens ha empès, per l’equip, pels que no hi són però ens han ajudat... Era un partit a vida o mort i volíem ser al Mundial com fos».

Temes:

Luis Enrique