DESPRÉS DE L’AGRESSIÓ A HAMRAOUI

L’advocat de Diallo diu que «la van llançar als lleons»

L’advocat de Diallo diu que «la van llançar als lleons»

AFP / NICOLAS TUCAT

1
Es llegeix en minuts

«La van llançar als lleons», ha sentenciat Mourad Battikh, advocat d’Aminata Diallo. Després que la jugadora del PSG estigués 36 hores arrestada com a sospitosa d’idear una agressió a una altra companya, el seu lletrat es va preguntar com podrà la seva clienta reprendre la seva carrera després del linxament mediàtic que ha patit.

Battikh va fer aquestes declaracions aquest dissabte en una curta entrevista concedida al canal BFMTV. L’advocat va recordar que la seva clienta va ser alliberada sense càrrecs; i va assenyalar que els investigadors estan ara «darrere» d’indicis «més sòlids» que els que van esquitxar Diallo.

La centrecampista del PSG i de la selecció francesa va estar arrestada dimecres i dijous per sospites d’haver orquestrat un atac contra una altra companya, Kheira Hamraoui, amb la presumpta intenció de lesionar-la i poder tenir més minuts de joc en la posició de central ofensiva.

Diallo, no obstant, va quedar en llibertat per falta de proves, igual com un conegut seu suposadament implicat, tot i que les investigacions continuen. «Ho dic alt i clar, ella no té res a veure amb aquesta agressió», va afirmar l’advocat, qui va lamentar el mal moral que se li ha fet a la jove de 26 anys.

Notícies relacionades

«¿Com el PSG, la selecció de França, els patrocinadors reaccionaran a tot això? S’ha llançat un nom als lleons, nacionalment i internacionalment, i caldrà veure si tota aquesta gent sortirà públicament ara a dir que ella no té res a veure amb aquest assumpte», va afegir el lletrat.

«Ella ha tingut una vida exemplar sempre, fora i dins dels terrenys de joc i ha lluitat molt per arribar on és», va finalitzar.