Escàndol en el PSG

Alliberada Diallo després de més de 24 hores detinguda pel cas Hamraoui

  • La centrecampista del PSG va sortir aquest dijous a la tarda de la comissaria on va ser interrogada per la seva presumpta implicació en la pallissa que va rebre l’exblaugrana

  • La sospitosa no ha sigut, de moment, imputada, però la Justícia obrirà una investigació

Alliberada Diallo després de més de 24 hores detinguda pel cas Hamraoui

AFP / NICOLAS TUCAT

2
Es llegeix en minuts
Enric Bonet

La futbolista Aminata Diallo, centrecampista del París Saint-Germain, va ser alliberada aquest dijous a la tarda després de més de 24 hores detinguda pel cas de l’agressió patida per l’exblaugrana Kheira Hamraoui. Després del final de la seva detenció en una comissaria a Versalles, la Justícia francesa obrirà una investigació judicial. Però la centrecampista defensiva, de moment, no ha sigut imputada, va informar aquest dijous a la tarda el diari Le Parisien, que segueix molt de prop l’actualitat del PSG.

La policia francesa investiga la involucració de Diallo en la pallissa que va rebre el 4 de novembre a la nit Hamraoui. L’agressió es va produir durant la tornada a casa després d’un sopar d’equip. La van cometre dos homes armats amb barres de ferro que van obrir la porta del vehicle que conduïa Diallo i en què Hamraoui anava com a acompanyant. Les forces de seguretat sospiten que la centrecampista va poder haver contractat aquests esbirros per gelosia esportiva amb l’exblaugrana, amb qui es disputava un lloc en l’onze tant del conjunt de la capital com en la selecció francesa. L’acusada no només va negar aquests presumptes fets, sinó que també van sorprendre el PSG, ja que les dues jugadores eren conegudes per ser molt bones amigues.

Segons va indicar aquest dijous el diari L’Équipe, les sospites dels agents es basen en el fet que la nit de l’agressió Diallo va realitzar un trajecte poc lògic per deixar primer al seu domicili una altra companya abans d’acompanyar a casa seva Hamraoui, que va jugar les tres últimes temporades en el Barça. També consideren estrany que circulés lentament en el moment en què van assaltar el vehicle. Un altre indici relacionat amb la hipòtesi de la venjança esportiva és que els agressors es van rabejar amb les cames de l’exblaugrana, mentre que Diallo no va rebre cap cop.

Trucades amenaçadores a jugadores del PSG

Notícies relacionades

Trucades amenaçadores a jugadores del PSGFonts de la investigació demanen, no obstant, prudència. La sospitosa va defensar en tot moment la seva innocència i no va contractar cap advocat. A més de Diallo, un altre home, que es trobava empresonat per un delicte d’extorsió i accions de tortura, va ser interrogat dimecres a Lió.

Segons el Journal du Dimanche, es tractaria d’un conegut de la jugadora sospitosa, que va militar la temporada passada a les files de l’Atlètic de Madrid. La policia sospita que aquest segon detingut va fer una sèrie de trucades amenaçadores a diverses jugadores del PSG en què es feia passar per un examant d’Hamraoui i els parlava pestes d’ella. Una informació que enterboleix encara més aquest ja per si mateix impactant cas.

Temes:

PSG França