Les claus de l’aposta de Laporta per Sergi Barjuan com a entrenador interí

Les claus de l’aposta de Laporta per Sergi Barjuan com a entrenador interí

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Sergi Barjuan és el relleu temporal de Ronald Koeman. ¿Quines són les claus de l’aposta de Joan Laporta, a l’espera de l’arribada de Xavi?

Ja li va donar l’alternativa al juvenil i el B

L’últim any de la seva anterior etapa, Laporta ja li va donar la primera oportunitat en una banqueta, al posar-lo al capdavant del juvenil. El Barça s’ha inclinat finalment pel tècnic del filial malgrat que va valorar, i molt seriosament, la possibilitat que Albert Capellas, exseleccionador danès sub-21 i integrat a l’estructura del futbol formatiu del club, ocupés el càrrec. El president, que al juny li va donar les claus del vestidor del B després de despatxar Garcia Pimienta, ara també li ha deixat, tot i que sigui per temps limitat, les del Camp Nou.

¿Quant temps s’estarà al Camp Nou?

Si Xavi no pot avançar la seva sortida de Qatar, Sergi serà qui dirigirà l’equip tres partits abans de l’aturada de seleccions: contra l’Alabès i el Celta a la Lliga i a la Champions a Kíev contra el Dinamo. El problema és que l’entrenador català té dos compromisos importants amb l’Al-Sadd: dissabte rep l’Al-Ahli de Doha i el dimecres 3 de novembre juga al camp de l’Al-Duhail (segon classificat amb tres punts menys que l’equip de Xavi).

¿Quina experiència té?

Notícies relacionades

Quan Laporta el va fitxar per al filial aquest estiu, l’exlateral del Dream Team portava dos anys sense entrenar. La seva última experiència havia sigut al Zhejiang Greentown, de la Segona Divisió xinesa, fins que el van cessar l’estiu del 2019. Abans, a més del juvenil barcelonista, l’exlateral va dirigir després el Recreativo de Huelva, l’Almeria i el Mallorca. 

¿Quants interins ha tingut el Barça?

Sergi serà el cinquè tècnic interí que ha tingut el Barça en tota la història, després d’Enric Rabassa (6 partits el 1960), Antonio Romero (1 el 1983), Charly Rexach (2 el 1996) i Toño De la Cruz (1 el 2003).

Temes:

Barça