El Barça de futbol sala atropella un pobre Llevant a Europa (2-9)

• Exhibició del Barça a Bielorússia, que no va suar per vèncer el Llevant

• Després de la victòria els blaugrana asseguren la primera plaça del grup

2

El Barça s’ha imposat per 9 a 2 al Llevant en el partit corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Champions League de futbol sala, que es disputa a la localitat de Zalgiris (Lituània). Després de la victòria d’avui i la d’ahir davant el Viten Orsha bielorús, els pupils de Jesús Velasco s’asseguren la primera posició del grup de manera virtual.

Sentenciar en els primers punts: un costum

Sentenciar en els primers punts: un costumSi bé Pito es va tirar l’equip a l’esquena davant el Llevant anotant un hat trick en tot just 12 minuts, avui els encarregats de fer-ho han sigut Adolfo, amb un gol en el primer minut de partit, i Ferrao, en el minut 3. Els blaugrana han assetjat la porteria de Fede durant tot el partit, que ha salvat el seu equip amb grans intervencions, evitant així una golejada encara més gran. Al minut 15, Pito disparava a porta i el cop tocava en l’exblaugrana Roger Serrano, que anotava en pròpia porta. Un minut més tard Matheus aprofitava una recuperació de Dyego, que li posava una passada en profunditat per posar el 0-4 al marcador. Abans d’arribar al descans, el capità del Barça, Sergio Lozano, va anotar el cinquè gol.

Una segona part resolta

Una segona part resoltaTot just sortir de vestidors el Llevant va retallar distàncies gràcies a un gol d’Araça que de res servia al conjunt granota ja que un minut més tard Pito feia l’1-6 i no fallava a la seva cita amb el gol després de la gran imatge mostrada ahir. Els minuts transcorrien sense conflictes per a un Barça còmode, que donava minuts als menys habituals, sabedor que es proclamaria líder del seu grup en la Main Round de la Champions League. Carlos Ortiz, Povill i Dídac, des de la seva pròpia porteria, anotaven tres gols més que enfonsaven un Llevant enfonsat. A tres minuts per al final Rubi va anotar el 2-9.

Després d’aquesta victòria el Barça es proclama líder de la fase de grups de la Champions League. El sorteig dels 16 clubs que passin a la ronda elit i a la fase final es portarà a terme el pròxim 3 de novembre a les 14.00 hores, i quedaran repartits en quatre grups de quatre equips cada un.