Sostenibilitat

Nova Zelanda i Espanya, units per la innovació i la sostenibilitat en l’esport

L’oficina comercial de l’Ambaixada de Nova Zelanda a Espanya va impulsar aquest dijous passat la presentació a Madrid de tres noves marques neozelandeses de tecnologia i equipament esportiu

Nova Zelanda i Espanya, units per la innovació i la sostenibilitat en l’esport
1
Es llegeix en minuts

L’oficina comercial de l’Ambaixada de Nova Zelanda a Espanya, NZTE, ha presentat a Madrid tres noves marques de tecnologia i equipament esportiu, amb les quals pretén apostar per la sostenibilitat i innovació al món de l’esport.

L’acte, que es va celebrar dijous passat, va comptar amb la presència de l’Ambaixador neozelandès a Espanya, Nigel Fyfe; el conseller de l’oficina comercial de Nova Zelanda, Elena Ortuño; i Tom Stevens, consultor comercial de l’oficina comercial de Nova Zelanda a Espanya, així com els representants de les marques. A més, l’esdeveniment va disfrutar de dos padrins de luxe, els neozelandesos Peter Burling i Blair Tuke, considerats els dos millors regatistes de vela del món. Guanyadors de tres medalles en els últims tres Jocs Olímpics en la classe 49er, entre les quals un or a Rio 2016.

NZTE va presentar tres noves marques: l’UBCO 2x2 adventure, Bike Kids Ride Shotgun i la bicicleta aquàtica Manta 5.

L’UBCO 2x2 Adventure és una motocicleta elèctrica 2x2, única i singular al mercat per la seva aposta per la sostenibilitat i les seves característiques tècniques, com la motricitat a les dues rodes. Matriculable i preparada per a l’aventura, dins i fora de la carretera ja que el seu ús, no només està centrat als senders de camp, ja que també es pot utilitzar a la carretera i en zones urbanes.

Notícies relacionades

Bike Kids Ride Shotgun ha orientat el seu treball a què mares i pares, amb fills d’entre 2 a 5 anys, puguin disfrutar junts de la pràctica de la bicicleta de muntanya amb una sèrie de nous accessoris sostenibles que permeten als més petits participar en les activitats dels adults. El seient adaptat i el manillar per a bicicletes de muntanya són dues les seves peculiaritats en el seu ampli catàleg d’accessoris per personalitzar-ne l’ús.

I, finalment, la bicicleta aquàtica Manta 5, amb foils de fibra de carboni, és un perfecte exemple de l’essència del país, una futurista bicicleta que camina sobre l’aigua utilitzant la tecnologia dels catamarans de la Copa Amèrica. Innovació i sostenibilitat es donen la mà en aquest producte amb un inconfusible segell neozelandès.