VUITENA JORNADA DE LLIGA

Horari i on veure l’Espanyol-Reial Madrid de Lliga

L’Espanyol busca la segona victòria seguida. El Reial Madrid lluita pel liderat.

Horari i on veure l’Espanyol-Reial Madrid de Lliga

RCDE

2
Es llegeix en minuts

L’Espanyol i el Reial Madrid es veuran les cares aquest diumenge a l’RCDE Stadium (16.15 hores) en el partit corresponent a la vuitena jornada de Lliga. El conjunt periquito, que ocupa la catorzena plaça, rep el Madrid amb la imperiosa necessitat d’aconseguir els tres punts d’una vegada. Per ara només ha aconseguit una victòria en set partits i ha de puntuar com sigui per allunyar-se del monstre del descens. El Reial Madrid, per la seva banda, arriba al duel líder i sense haver perdut cap partit de lliga (5 victòries i 2 empats), però amb la moral minada després de caure a Champions contra el Sheriff FC de Moldàvia.

El tècnic periquito, Vicente Moreno, ha comparegut aquest divendres davant els mitjans i s’ha mostrat optimista en les opcions del seu club per imposar-se al Madrid: «Sempre és difícil aconseguir una victòria contra ells, però estem preparant bé el partit. Sortirem a donar guerra, sabent que hem de vorejar la perfecció i mostrar la nostra millor versió». Per aconseguir-ho ha fet referència a la seva etapa al Mallorca, quan es va imposar al Reial Madrid per la mínima a Son Moix: «En la meva última experiència a Primera Divisió el vam guanyar a casa. Sempre hi ha partits que perden».

Altes, baixes i sancions

Altes, baixes i sancionsMoreno no podrà comptar amb Miguelón ni Javi Puado, per lesió. A la llista de baixes es podrien afegir les de Yangel Herrera, Fernando Calero o Oier Olozábal, que arrosseguen lesions. Aquest últim va perdre el coneixement dimecres passat després de rebre un fort cop de pilota a l’entrenament, i tot sembla indicar que no entrarà en la convocatòria per precaució.

Per la seva banda, el conjunt d’Ancelotti arriba amb les ja conegudes baixes de Marcelo, Gareth Bale, Dani Carvajal i Dani Ceballos. Qui tampoc podrà entrar en la llista és Ferland Mendy, que treballava a contrarellotge per arribar al partit, però ha tornat als entrenaments en solitari per acabar de recuperar-se de la lesió a la tíbia.

Més públic, però encara sense aforament complet

Més públic, però encara sense aforament completL’RCDE Stadium registrarà la millor entrada des de l’època prepandèmia. No obstant, i a diferència de totes les altres comunitats autònomes, la Generalitat ha decidit que només es podrà omplir un 60% de l’aforament disponible als estadis de futbol, o el que és el mateix, 24.000 aficionats.

Quan es juga l’Atlètic de Madrid-FC Barcelona

Notícies relacionades

El partit corresponent a la jornada 8 del campionat de Lliga es disputa aquest diumenge, 3 d’octubre, a les 16.15 hora peninsular espanyola.

On es pot veure el partit a la TV

La trobada es jugarà a l’RCDE Stadium i el retransmetrà Movistar+.