HANDBOL

El Barça pateix a Veszprem la primera derrota de l’era Ortega

Les parades de Rodrigo Corrales i unes decisions polèmiques arbitrals sentencien el campió continental (29-28)

El Barça pateix a Veszprem la primera derrota de l’era Ortega

FCB

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça ha patit a Veszprem la primera derrota de l’era Ortega. Els blaugrana no podran reeditar així el ple de 61 victòries de la temporada passada. La primera punxada del nou tècnic barcelonista ha arribat a la pista on va començar a fer-se un nom en el panorama internacional com a entrenador. Les 19 parades d’un colossal Rodrigo Corrales i unes polèmiques decisions arbitrals en el tram final han sentenciat el campió continental (29-28).

Notícies relacionades

Amb una plantilla més curta, a la qual s’han afegit en aquest inici de curs les lesions d’Ariño, N’Guessan i Cindric, les parades de Gonzalo Pérez de Vargas evitaven que el Barça s’enfonsés abans de temps. El porter barcelonista ha lliurat un vibrant duel de porteries amb l’exblaugrana i company de selecció Rodrigo Corrales, que ha trasbalsat els llançadors del Barça en la primera meitat (16-12). Sense el lesionat Cindric, el jove Makuc no ha pogut donar la fluïdesa que requeria l’equip.

Després d’anar gairebé tot el partit a remolc, i després de millorar les prestacions en defensa, dues fuetades de Dika Mem i un cop de geni d’Aleix Gómez han donat el primer avantatge al Barça (23-24). En el tram final, amb la grada hongaresa pressionant, unes decisions arbitrals controvertides han posat el pols costa amunt: primer dues exclusions a Pietrus i Melvyn Richardson i després un gol anul·lat a aquest últim que ha permès que el Veszprem tornés a posar-se amb avantatge (29-28) a minut i mig del final. Rodrigo Corrales, amb dues parades a Dika Mem, ha acabat de certificar la primera derrota barcelonista des que van caure a la final de la Champions 2019-2020. Malgrat això, el Barça segueix comandat el seu grup de Champions amb dues victòries i una derrota.

Temes:

Handbol