REACCIONS DE LA CHAMPIONS

Guardiola: «No es pot contenir Messi els 90 minuts»

El tècnic del City lamenta la falta de gol davant el PSG

Pep Guardiola (L), hace un gesto con el delantero francés del Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé.

Pep Guardiola (L), hace un gesto con el delantero francés del Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé. / ALAIN JOCARD (AFP)

1
Es llegeix en minuts

L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, va lamentar al derrota del seu equip contra el París Saint-Germain a la Lliga de Campions, que va atribuir a la falta de gol, mentre va assegurar que a Messi, autor del segon gol, li desitja el millor sigui on sigui.

«Li desitjo el millor a Messi. Vam passar un període feliç a Barcelona i si ara ha decidit venir a París li desitjo el millor», va dir el tècnic.

«No es pot contenir Messi 90 minuts. Acaba de superar una lesió i li falta una mica de ritme però quan té la pilota no és fàcil aturar-lo. Malgrat tot ens hem procurat ocasions. Estic satisfet de la forma en què hem jugat. Hem fet el que havíem de fer, aquest és el nostre equip, hem fet el nostre joc», va assenyalar.

Notícies relacionades

«Conec a Messi i aquest tipus de jugadors que quan juguen junts són excepcionals. Hi ha dues possibilitats, defensar tota l’estona o mirar d’atacar-los. És el que hem fet, hem de seguir, no hem marcat i hem de preguntar-nos per què», va afegir.

«Crec que hem jugat bé, com a Stanford Bridge (on van derrotar el Chelsea dissabte passat), em fa l’efecte que ells han estat més agressius. Hem tingut moltes ocasions, però ells tenen molts jugadors de qualitat. Però crec que nosaltres hem jugat bé, ens ha faltat marcar», va dir.