Horari i TV per veure en directe la Ryder Cup 2021

L’equip europeu, amb Rahm i García a les seves files, defensa el títol que va conquerir a París el 2018

Horari i TV per veure en directe la Ryder Cup 2021

AFP

1
Es llegeix en minuts

Els 12 millors jugadors dels Estats Units i Europa s’enfronten a la Ryder Cup, una competició bianual que arriba a la seva 43a edició, que havia de disputar-se el 2020 i que va ser ajornada a causa de la pandèmia. La presència dels espanyols Jon Rahm, número u del rànquing mundial, i del castellonenc Sergio García, el jugador que acumula més punts en la història de la competició, és una de les grans fortaleses de l’equip europeu que, sota la capitania de Padraig Harrington, defensarà el títol que va conquerir fa tres anys en l’edició de París, amb una de les victòries més folgades de la història (17,5 punts a 10,5 punts). Europa ha guanyat en quatre de les últimes cinc edicions

Quan es juga la Ryder Cup

El torneig es disputa des d’aquest divendres, 24, fins al diumenge, 26. Els dos primers dies es jugarà per parelles en la modalitat de foursomes (els jugadors juguen la mateixa bola, amb cops alterns) i fourballs (cada jugador juga amb la seva bola i puntua la millor dels dos). Diumenge es disputaran els 12 individuals.

Notícies relacionades

On veure l’enfrontament a la TV

L’enfrontament es podrà seguir a través de la plataforma de pagament Movistar+, concretament al seu canal especialitzat Movistar Golf, en el dial 57, que seguirà tota la jornada de principi a final.