Lliga de Campions

El Sevilla empata en el primer partit de la història de la Champions amb quatre penals

• Els austríacs van fallar dos dels seus tres llançaments. Només van anotar Sucic i Rakitic.

UEFA

1

El Sevilla i el Salzburg van empatar aquest dimarts 1-1 en el partit de la primera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, disputat a l’estadi Ramón Sánchez-Pizjuán, un enfrontament accidentat en què els gols van arribar en la primera part de penal, tot i que els austríacs en van fallar dos més en aquell període i en el segon no es van aprofitar de l’expulsió del marroquí Youssef En-Nesyri als cinc minuts de l’inici.

L’equip visitant es va posar 0-1 amb el seu segon penal, que va transformar el croat Luka Sucic, ja que el primer l’havia fallat l’alemany Karim Adeyemi. Després es va poder posar amb el 0-2 amb el tercer penal que li van fer al mateix Adeyemi, però el va fallar Sucic, mentre que la comesa després sobre En-Nesyri el va convertir en l’1-1 el croat Ivan Rakitic poc abans del descans, amb la qual cosa en la segona meitat, el Sevilla, limitat per la seva inferioritat numèrica, va donar per bo el punt sumat.

És el primer partit de la història de la Champions amb quatre penals assenyalats i també la primera vegada que un club visitants llança tres penes màximes en un mateix xoc de la màxima competició europea. Hi va haver tres clubs locals que sí que ho van fer.