L’actualitat blanca

Camavinga: «Fitxant pel Madrid compleixo un somni que tenia des de petit»

  • El centrecampista francès es va mostrar entusiasmat en la seva presentació amb el club blanc

  • «Demostrarà el seu esperit de superació i el seu talent dins i fora del camp», diu Florentino

Camavinga: «Fitxant pel Madrid compleixo un somni que tenia des de petit»

Real Madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El francès Eduardo Camavinga, recent fitxatge del Reial Madrid, es va mostrar entusiasmat de fitxar pel club blanc i va assegurar en la seva presentació que «no» s’ho va pensar quan es va assabentar de l’interès de l’entitat presidida per Florentino Pérez, ja que suposa «poder complir un somni» que tenia «des de petit».

«En el moment en què vaig saber que seria jugador del Reial Madrid em vaig sentir molt content i feliç. He estat pensant en la meva família, en tots els problemes que hem tingut i avui és un orgull tremend estar amb tots ells», va comentar.

Camp de refugiats

Amb aquestes dificultats es refereix al seu naixement en un camp de refugiats d’Angola, fugint de la guerra, a l’incendi de casa seva a Lilla, quan Camavinga tenia 11 anys. «Evidentment he hagut d’escapar-se de la guerra, m’ha pogut ajudar a fer-me més fort, però sobretot és que la meva família m’ha ajudat molt i jo quan jugo ho faig per ells. Tots aquests problemes m’han fet més fort», va valorar.

Camavinga, de 18 anys, procedeix del Rennes i fitxa per 30 milions fixos en una operació que pot arribar als 45 comptant els variables. «Potser és un dels millors dies de la meva vida, com quan vaig jugar i vaig anar convocat amb França per primera vegada», va afegir.

«Defensar aquest escut»

Notícies relacionades

El mandatari blanc, mentrestant, va dedicar unes afectuoses paraules al jove fitxatge. «La seva família sap perfectament com de dur ha sigut aquest camí. Amb només 18 anys s’ha convertit en un d’aquests jugadors desitjats per alguns dels clubs més grans d’Europa. Camavinga volia defensar aquest escut i somiava jugar al Santiago Bernabéu.

«Els teus pares i germans saben molt bé el que és el sacrifici i la lluita contra les adversitats de la vida. D’ells has après uns principis que t’ajudaran a superar les dificultats que puguis tenir. Demostrarà el seu talent fora i dins del camp, i el seu esperit de superació», va concloure Florentino.