John Rahm es queda a un cop de la glòria

El triomf va ser per al nord-americà Patrick Cantlay

John Rahm es queda a un cop de la glòria
1
Es llegeix en minuts

El golfista espanyol Jon Rahm va portar fins a l’últim clot dels ‘play-off’ de la FedEx Cup el seu intent d’aconseguir el desenllaç de la PGA i els 15 milions dòlars, però el nord-americà Patrick Cantlay es va quedar amb la glòria per un cop.

Rahm va començar el decisiu diumenge a East Lake Golf Club amb dos cops de desavantatge sobre l’americà i, de cara al parell cinc del forat 18, només un cop separava els dos aspirants al Tour Championship. La bola del basc va aterrar al costat del clot i se’n va anar uns quatre metres, però necessitava l’‘eagle’.

El número u del món el va fregar i no va entrar, i el californià va tenir dos ‘putts’ per tancar el triomf més gran de la seva carrera. Una altra setmana triomfal per a Cantlay, després de batre en l’anterior Bryson DeChambeau al BMW Championship per posar-se al capdavant dels ‘play-off’ que va defensar els quatre dies a East Lake.

Notícies relacionades

Rahm no va cometre un ‘bogey’ als seus últims 28 clots, però li va fallar el ‘putt’ i va fer només dos ‘birdies’, insuficient per a la remuntada. El nord-americà va sumar la quarta victòria de la temporada: una altra va ser al Memorial, que Rahm va haver d’abandonar amb mig títol a la butxaca per un positiu per coronavirus.

La Covid també va impedir al de Barrika ser als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, però el basc va arribar fresc a la baralla per la FedEx Cup. Ara, amb la regularitat del número u, Rahm pensa ja en la Ryder Cup d’aquí tres setmanes a Whistling Straits. L’espanyol Sergio García mira també cap a la Ryder, després d’un gran catorzè lloc a Atlanta.

Temes:

Golf Jon Rahm