Actualitat blanc-i-blava

L’Espanyol posa en marxa la seva ampliació de capital de 191.000 euros

  • L’operació comptarà amb una emissió d’un total de 31.786 noves accions per valor de 6 euros cadascuna

L’Espanyol posa en marxa la seva ampliació de capital de 191.000 euros

RCDE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tal com va recordar en l’última Junta General Extraordinària d’Accionistes, celebrada el 21 de juny del 2021, l’Espanyol ha posat aquest dilluns en marxa una ampliació de capital dirigida exclusivament als accionistes del club blanc-i-blau.

Aquesta operació serà de 190.716 euros, amb una emissió d’un total de 31.786 noves accions per valor de sis euros cadascuna. Les noves accions emeses només podran adquirir-les els que van ser accionistes i així ho desitgin.

Un mes de termini

Per a això s’obrirà un termini d’un mes, des d’aquest dilluns 6 de setembre, data de publicació al Butlletí Oficial del Registre Mercantil (Borme). Els accionistes interessats a subscriure l’ampliació hauran de contactar amb l’entitat a través del correu electrònic (ampliacio@rcdespanyol.com) o trucant al 93.529.94.98.

Els accionistes que disposin d’una a tres accions hauran de notificar al club el desig d’adquirir les accions que li pertoquen, però, al no superar el valor nominal, ja que per tenir una acció els tocaria 0,2978615739 accions, hauran d’esperar la segona volta, després de finalitzar la subscripció preferent d’un mes com a màxim.

38 milions

Notícies relacionades

Durant l’assemblea telemàtica celebrada el juny passat, els accionistes del club periquito van aprovar dues ampliacions de capital a fi d’evitar l’erosió de la plantilla i poder espavilar-se amb certa solvència al mercat de fitxatges. En una junta extraordinària es va aprovar un augment de capital social de la companyia 37,8 milions mitjançant l’emissió de 6,3 milions de noves accions de sis euros.

Una vegada capitalitzats aquests 37,8 milions per part de Rastar Group, ara arriba el torn del petit accionista, que ha de completar aquest import màxim de 190.716 euros, una part simbòlica del total de l’ampliació però necessària per superar els 38 milions.