Dol a l’esport

Mor la boxejadora Jeanette Zacarías, de 18 anys, després d’un combat

  • No ha pogut superar les lesions patides a la baralla contra Marie-Pier Houle

Mor la boxejadora Jeanette Zacarías, de 18 anys, després d’un combat
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La jove boxejadora mexicana Jeanette Zacarías ha mort als 18 anys a conseqüència de les lesions patides durant una baralla celebrada el cap de setmana passat a Mont-real (Canadà).

Zapata va rebre diversos cops de la seva oponent, la local Marie-Pier Houle, en el quart assalt del combat. La mexicana va començar a convulsar i immediatament va rebre primers auxilis abans de ser traslladada a un hospital, on va ser sotmesa a un coma induït fins a morir cinc dies més tard.

Notícies relacionades

«Amb gran tristesa ens assabentem, per un representant de la seva família, que Jeanette Zacarías Zapata ha mort aquesta tarda a les 3:45 pm. Volem oferir el nostre més sincer condol a la seva família, éssers estimats, amics i especialment al seu marit Jovanni Martinez, que va estar al costat del seu llit fins als seus últims moments», ha afirmat l’empresa promotora Groupe Yvon Michel en un comunicat.

Originària d’Aguascalientes –centre de Mèxic– Jeanette Zacarías, coneguda com la ‘Chiquitiboom’ va començar la seva carrera en la boxa professional el 27 de gener del 2018. Va tenir sis baralles de les quals en va guanyar dos i en va perdre quatre, tres d’aquestes per KO.

Temes:

Mèxic