• Segona derrota seguida dels de Míchel davant un Sporting letal a la contra que va penalitzar el desencert local

• El golàs de Pol Lozano va resultar insuficient per equilibrar el partit malgrat l’empenta final del Girona

@GironaFC

2

Segona derrota seguida del Girona, fràgil en el centre del camp i en defensa, però amb bons arguments ofensius malgrat la falta de gol. Va començar boig el partit, amb l’Sporting embotellant l’equip català al seu camp, però amb els locals fallant ja una ocasió claríssima als tres minuts, quan Baena va enviar al cel una precisa passada d’Ureña quan el més fàcil semblava marcar.

En aquests compassos inicials el duel no tenia amo perquè el Girona, malgrat tenir la pilota, patia cada vegada que l’Sporting robava i contraatacava. Era un estira-i-arronsa constant, molt distret. Abans del quart d’hora eren els asturians els que perdonaven: contra de llibre i Campuzano, sol, no va saber batre la sortida a la desesperada de Juan Carlos, que va salvar el gol amb el peu.

Un cop dur

Però l’Sporting va mossegar a continuació, en la segona que va disposar. Gaspar va afusellar després d’una assistència de Fran Villalba. Per als locals va ser un cop dur. Va baixar de revolucions i els va costar posar-se de nou drets, i van acumular errors defensius que per poc costen el 0-2 en una rematada de Fran Villalba sense porter.

Per a súmmum, a la mitja hora Juncà es retirava per lesió. Abans del descans intent de reacció local: Bustos va exigir a Mariño en una de les poques accions de perill que va generar el Girona des del gol, i Ureña, molt actiu, va liderar una contra que Calavera no va saber culminar.

La hiperactivitat d’Ureña

Amb energia renovada va sortir el Girona després del descans, dominant, controlant la pilota, i buscant la porteria de Mariño a ulls clucs. Va faltar el de sempre, concreció i encert a l’última passada. Alguna cosa havia canviat, però no prou. I així va colpejar de nou l’Sporting. Falta lateral que Valiente remata impunement per situar el 0-2.

Amb mitja hora per endavant, el Girona ho va intentar i ho va intentar (amb un Ureña hiperactiu), però va ser un vull i no puc per a un equip al qual li costa horrors trobar el gol. Va aparèixer a cinc minuts del final el debutant Pol Lozano per posar emoció wn els últims minuts amb un golàs per l’escaire des de fora de l’àrea. Ja era, de tota manera, massa tard.

La fitxa del Girona-Sporting (1-2)