TÉ MOLÈSTIES MUSCULARS

Gerard Moreno abandona la selecció per precaució

  • El davanter del Vila-real va ser sotmès a proves mèdiques en què no s’aprecia cap lesió

  • Luis Enrique prefereix que deixi la concentració «per precaució» i no el substitueix per cap altre davanter

Gerard Moreno abandona la selecció per precaució

@sefutbol

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

S’acumulen les males notícies per a Luis Enrique. No només va perdre Espanya contra Suècia (2-1), complicant-se, i molt, el camí cap al Mundial de Qatar 2022, almenys per la via directa, sinó que també s’ha quedat sense Gerard Moreno, que aquest divendres a la tarda ha deixat la concentració de la selecció.

El davanter del Vila-real va abandonar el partit contra els suecs posant-se la mà a la cuixa dreta. Estava tocat. Va entrar Adama Traoré (m. 64), però res va canviar a ‘la Roja’, que encaixava una derrota molt comprometedora. A l’arribar a Madrid, Gerard Moreno es va sotmetre a diverses proves mèdiques per verificar l’abast dels problemes musculars que van fer que es retirés del partit contra Suècia.

«Sense evidència de lesió»

Notícies relacionades

En aquesta ressonància al jugador del Vila-real no s’aprecia, segons el comunicat mèdic de la Federació Espanyola de Futbol, «cap evidència de lesions estructurals en aquest grup muscular». Però Luis Enrique no ha volgut córrer cap risc. El seleccionador ha decidit que deixi la concentració «per precaució», segons va especificar la federació, perquè «limiti la seva activitat en els pròxims dies».

Marxa Gerard Moreno i el tècnic asturià ha optat per no cridar cap altre davanter. Es queda, per tant, amb 23 jugadors per enfrontar-se aquest diumenge a Geòrgia a Badajoz i el dimecres 8 de setembre a Kosovo a Pristina.