FUTBOL

Messi, presentat com a nou jugador del PSG: «He arribat al club adequat per tornar a aixecar una Champions»

El nou jugador del PSG assegura que «la negociació va ser senzilla i molt ràpida» després de trencar amb el Barça

3
Es llegeix en minuts

Leo Messi compareix en la seva primera roda de premsa com a jugador del PSG aquest migdia des de l’auditori del Parc dels Prínceps, el seu nou Camp Nou. Al seu costat, el president Al-Khelaifi, que ha declarat que és «un dia històric».

«Estic molt content, la meva sortida del Barcelona va ser molt dura, perquè van ser molts anys, però a l’arribar em sento molt feliç. Tinc moltes ganes de jugar, d’entrenar. Estic disfrutant des del primer dia que he arribat amb la meva família. No m’aguanto més les ganes de trobar-me amb els companys, amb l’entrenador, i començar aquesta nova etapa», ha declarat Messi.

«No era fàcil arreglar el contracte tan ràpidament, per això vull donar les gràcies al president», ha afegit.

«Una bogeria»

«Tinc ganes de continuar guanyant i aquest club és ambiciós, veig l’equip i el meu objectiu de continuar creixent, seguir guanyant i tant de bo ho puguem aconseguir. Vull donar les gràcies a la gent d’aquest país, la meva arribada ha sigut una bogeria. Lluitarem pels títols perquè jugaré amb els millors», ha dit en al·lusió a Neymar i Mbappé.

En aquest sentit, Messi ha indicat que en els últims dies ha viscut tota mena d’emocions. «Tot el que m’ha passat aquesta setmana ha sigut dur d’una banda però alhora emocionant. Sense deixar enrere tot el que he viscut, però il·lusionat per aquesta nova etapa que em toca viure en l’àmbit esportiu i amb la meva família. M’ha tocat passar per tots aquests sentiments i assimilar-ho a poc a poc».

Un mag del futbol

«No sé quan jugaré, vinc d’un mes de vacances, d’estar parat, hauré de fer una pretemporada sol, començar a entrenar bé i tant de bo sigui al més aviat possible. Perquè vull jugar, en tinc moltes ganes, a mesura que entreni i m’hi vagi veient», ha afegit Messi.

Al-Khelaifi, al seu costat, estava eufòric. «Més que un futbolista, és un mag del futbol. Fa uns anys, si ens haguessin dit que el tindríem, no ens ho hauríem cregut», ha assenyalat el mandatari qatarià, que s’ha apanyat per treure al Barça les seves dues grans estrelles, Neymar i Messi.

Al-Khelaifi no ha amagat que el gran objectiu del PSG és la Champions, per això arriba Messi, que portarà el 30 a l’esquena, el número amb què va debutar amb el Barça el 2004. Messi ha recollit el guant. «Mai he amagat que la meva gran il·lusió és tornar a aixecar una Champions i crec que he arribat al lloc adequat per fer-ho».

L’arribada de l’argentí al club propietat dels qatarians ha causat un impacte brutal a París i, per descomptat, en la Ligue1, que es beneficiarà del seu èxit a nivell mundial.

Messi, que ha abandonat el FC Barcelona després de 21 anys, 17 dels quals els ha passat en el primer equip professional, va volar ahir dimarts des del Prat fins a París per firmar pel seu nou club, passar la revisió mèdica i signar el contracte, que el lligarà a la institució parisenca durant dos anys i un tercer opcional. El seu sou, una mica més de 35 milions d’euros nets.

Impacient

En les seves primeres declaracions a la televisió del PSG, Messi va assegurar que estava «impacient» per començar a jugar amb el seu nou equip, la «visió del qual està en perfecta harmonia» amb el que desitja a nivell esportiu.

«Estic impacient per començar un nou capítol de la meva carrera a París. El club i la seva visió estan en perfecta harmonia amb les meves ambicions. Sé que aquí els jugadors i el personal són talentosos».

Notícies relacionades

L’argentí es va mostrar «decidit a construir, al seu costat, una gesta per al club i per a l’afició». «Estic impacient per sortir a la gespa del Parc dels Prínceps», va sentenciar el jugador, que portarà el número 30 i que formarà un atac demolidor amb Neymar i Mbappé.

L’argentí no ha jugat cap partit des de fa un mes, després de la final de la Copa Amèrica.

Temes:

PSG Messi