ACTUALITAT BLANCA

El Madrid denuncia LaLiga i Tebas per l’acord amb el fons d’inversió CVC

  • El club blanc eleva el pols amb el president de la patronal de clubs a causa de la Superlliga

  • El Barça i la Juventus són els grans aliats del mandatari madridista en la causa per tirar endavant la nova Champions

El Madrid denuncia LaLiga i Tebas per l’acord amb el fons d’inversió CVC
1
Es llegeix en minuts

El dur pols que mantenen LaLiga i el Reial Madrid, o Javier Tebas i Florentino Pérez, a causa de la Superlliga ha viscut un nou episodi aquest migdia. El club blanc ha donat a conèixer a través d’un comunicat que ha decidit emprendre accions legals, «tant civils com penals», per l’acord amb el fons d’inversió CVC que té previst reportar 2.700 milions als clubs espanyols.

Notícies relacionades

La junta directiva blanca ha pres la decisió d’anar als tribunals en una reunió feta a les 11 del matí. Els querellats són el mateix Tebas, Javier de Jaime Guijarro, responsable del Fons CVC, i també el mateix fons CVC Capital Partners SICAV-FIS. 

Accions legals de tot tipus

En el comunicat es dona a entendre que el Madrid, aliat del Barça i la Juventus a la Superlliga, va a totes contra l’acord anunciat per Tebas la setmana passada. «La Junta Directiva també ha decidit portar a terme les accions legals de tot tipus que es considerin oportunes per anul·lar i deixar sense efecte els possibles acords que adopti l’Assemblea de LaLiga, a celebrar el 12 d’agost del 2021, respecte al conveni entre LaLiga i el Fons CVC», afirma el text.