Messi s’acomiada dels seus amics amb un sopar a casa seva

  • L’argentí convida diversos jugadors del Barça i el ‘youtuber’ Ibai Llanos

Messi s’acomiada dels seus amics amb un sopar a casa seva
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Hores abans de donar explicacions públiques de la seva sortida del Barça, l’argentí Lionel Messi ha volgut donar explicacions privades als seus amics més pròxims amb un sopar a casa seva.

Segons diversos testimonis, Sergio Busquets i Jordi Alba han sigut els primers a arribar a casa de Messi. Després ha arribat Gerard Piqué acompanyat de Shakira i precedit per Sergio ‘Kun’ Agüero, gran amic de l’argentí i recent fitxatge de Laporta, que somiava jugar amb Messi.

En les imatges de Twitter es pot veure com el ‘youtuber’ i ‘influencer’ Ibai Llanos, que anava de copilot al cotxe conduït per Agüero, ha sigut un altre dels escollits per al selecte sopar de Messi. I els testimonis asseguren que a la part posterior anaven el germà del Kun i la seva parella.

Notícies relacionades

Després Agüero va penjar a les xarxes socials una foto d’ell i Messi dins de casa, el mateix que va fer Ibai Llanos. En el sopar de comiat Messi va convocar només el seu nucli dins de vestidor. No va fer la invitació extensiva a tots els jugadors.

Messi compareixerà aquest migdia en una roda de premsa des de l’Auditori 1899, a partir de les 12 h, on explicarà la seva versió de la ruptura amb el Barça, el club de tota la seva vida. Potser també revela on jugarà a partir d’ara. Tots els indicis apunten al Paris SG de Neymar i Mbappé.