EL FUTUR DE MESSI

L’ofertassa del PSG a Messi: 40 milions nets i dos anys, més un d’opcional

  • Guardiola es desmarca de Messi i Pochettino confirma el seu interès

  • «Leo no està als nostres plans», assegura l’extècnic blaugrana, mentre que el del PSG reconeix que és una possibilitat

L’ofertassa del PSG a Messi: 40 milions nets i dos anys, més un d’opcional

INSTAGRAM / @neymarjr

2
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de l’anunci que Messi no seguirà al Barça, les mirades es van dirigir cap a Manchester i París, les dues destinacions més viables per a Leo per qüestions esportives, emocionals i econòmiques. Amb permís del Chelsea i d’un nou canvi de guió com el de l’any passat, gairebé impossible després de les paraules a Joan Laporta, el dubte és si l’excapità blaugrana es retrobarà amb Pep Guardiola al City o amb Neymar al PSG.

Des de París no han parat de llançar cants de sirena per intentar seduir Leo, que sempre s’ha volgut reunir amb el seu bon amic Neymar. Aquesta mateixa setmana va sopar a Eivissa amb el brasiler i tres jugadors parisencs més: Verratti i els argentins Di María i Leandro Paredes, amb els quals va guanyar la Copa Amèrica amb l’albiceleste.

Després d’escoltar l’extècnic blaugrana i Mauricio Pochettino sembla que la seva nova casa, després de 20 anys a Barcelona, és més a prop del Parc dels Prínceps que de l’Etihad. «Estem veient, analitzant totes les possibilitats i la de Messi n’és una», va comentar el tècnic argentí, confirmant l’interès d’un PSG que fins ara es resistia a vendre Mbappé al Madrid, malgrat que acaba contracte l’any que ve i no vol renovar.

Segons ‘L’Équipe’, el PSG ja li ha presentat una oferta de 40 milions nets i dos anys, més un d’opcional. D’acord amb el rotatiu, aquest diumenge hi hauria una reunió per debatre la proposta amb el pare del jugador. A més de Neymar, que en cobra 35 de nets, Pochettino ja hauria parlat amb el seu compatriota.

Notícies relacionades

Igual de clar que Pochettino en roda de premsa, però en la direcció contrària, s’ha mostrat Guardiola. «Hem gastat 40 milions en Jack Grealish més els 60 que hem recaptat en vendes i li hem donat el número 10. Lionel Messi no està als nostres plans». El City va ser el club que més es va interessar per Messi l’any passat després del burofax. Però ara les prioritats semblen diferents: després de Grealish, es vol reforçar amb el fitxatge de Harry Kane perquè comparteixin davantera, com ja van fer en la selecció anglesa en l’última Eurocopa.

Comprensiu amb la decisió de Laporta

Guardiola, com a culer, s’ha mostrat comprensiu amb la decisió de Laporta. «Ha sigut una sorpresa per a tothom. Crec que el president Laporta ha sigut clar amb els motius, avui. No ha parlat ni amb el president ni amb el jugador, però quan tens unes pèrdues de 487 milions, la decisió està presa», ha valorat.

Temes:

Barça