El felí endeví

El gat Aquil·les pronostica la victòria d’Espanya davant Suïssa

1
Es llegeix en minuts

El gat rus Aquil·les, l’oracle de l’Eurocopa a Sant Petersburg, ha pronosticat aquest divendres la victòria d’Espanya sobre Suïssa aquest divendres en els quarts de final del torneig. La cerimònia va tenir lloc a la sala Bòsfor del museu Hermitage, una de les pinacoteques més importants del món.

Com en les anteriors prediccions del felí, els cuidadors del museu van donar al gat dos bols amb menjar perquè els olorés. Tan aviat com el van posar sobre la taula, el gat es va abalançar sobre el recipient que estava acompanyat per la bandera d’Espanya. Va estar menjant d’aquest bol al voltant d’un minut.

La cuidadora va anunciar que el gat no havia mostrat cap interès pel bol suís i havia optat per l’espanyol. Per tant la selecció espanyola seria la guanyadora del partit i es classificaria per a les semifinals del torneig.

Només un error

Notícies relacionades

El felí, una de les joies del museu de l’Hermitage de l’antiga capital tsarista, és sord, però gairebé infal·lible quan es tracta d’elegir el guanyador en el camp futbol. Fins ara, en aquesta Eurocopa el felí ha fet sis prediccions: en va encertar cinc i es va equivocar només en una.

Fa tres anys, en el Mundial de Rússia, va vaticinar la victòria de la selecció russa sobre Espanya en els vuitens de final. A Aquil·les li encanta el futbol i, segons els seus cuidadors, es passa el dia jugant a la pilota als soterranis del museu. A causa de la sordesa que pateix des del seu naixement, Aquil·les té els altres sentits molt desenvolupats.