CAMÍ DE L’EUROCOPA

Luis Enrique es queda amb 11 jugadors de la sub-21 a la bombolla paral·lela de la selecció

  • Els positius de Busquets i Diego Llorente provoquen que el seleccionador formi un grup de 17 jugadors, que viuen fora de Las Rozas

Luis Enrique es queda amb 11 jugadors de la sub-21 a la bombolla paral·lela de la selecció
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Hi ha dues Espanyes a les mans de Luis Enrique. La llista inicial de 24 jugadors, de què n’han caigut dos després de donar positiu per Covid (primer, Sergio Busquets; després, Diego Llorente), ha quedat reduïda a 22, que treballen de forma invididualizada a la ciutat esportiva de Las Rozas, tan sols cinc dies abans de l’estrena a l’Eurocopa contra Suècia a Sevilla (dilluns 14, 21.00 hores).

Notícies relacionades

Aquesta és la primera i incompleta selecció que li queda al tècnic asturià, que davant el temor de nous contagis ha establert una bombolla paral·lela, que ha anat formant de manera gradual. Cridant primer a jugadors com Rodrigo Moreno, Brais Méndez, Pablo Fornals, Carlos Soler i Raúl Albiol (que es perfila com el possible substitut de Diego Llorente), i després incorporant-hi fins a 11 jugadors de la selecció sub-21, que va golejar Lituània en l’amistós disputat aquest dimarts a Butarque.

Alvaro Fernández, el blaugrana Mingueza, Cucurella, Bryan Gil, Miranda, Gonzalo Villar, Pozo, Brahim, Zubimendi, Yeremy Pino i Javi Puado són els elegits per Luis Enrique perquè quedin integrats a la bombolla paral·lela de l’altra Espanya. L’Espanya inicial té 22 jugadors, l’alternativa, 17, que es mantindran, segons va indicar la federació, «fora de la la bombolla de la Ciutat del Futbol i acudiran diàriament a Las Rozas amb els seus companys després d’haver passat els tests diaris pertinents abans de l’arribada i durant l’estada».