TÍTOL A MADRID

El Barça i el Granollers se citen en la semifinal de la Copa del Rei d’handbol

Aquest dissabte l’Ademar León i el Bidasoa es juguen l’altra plaça per accedir a la final

El Barça i el Granollers se citen en la semifinal de la Copa del Rei d’handbol
1
Es llegeix en minuts

Aquest divendres el conjunt de Xavi Pacual i el Granollers van arribar a les semifinals de la Copa del Rei d’handbol, que s’està jugant en el WiZink Center de Madrid, amb una assistència limitada d’espectadors, una cosa que s’ha permès al tractar-se d’un esport aparentment no professional. 

El Barça va vèncer amb certa oposició el Logronyo la Rioja (28-24) en l’últim dels quatre partits de quarts de final que es van disputar a la capital espanyola. En el partit anterior, el Granollers va derrotar el Puente Genil per 29-24 gràcies a una gran segona part, a l’eficàcia defensiva i al bon paper de Marc Guardia a la porteria.

Més fàcil per a lleonesos que per a guipuscoans

A l’altra part del quadro es va estrenar la competició amb el duel que van disputar l’Ademar León i l’Osca. Els aragonesos no van tenir pràcticament opcions i van caure derrotats clarament contra el quadro lleonès per 40 a 28. D’altra banda, el Bidasoa també va accedir a les semifinals de la Copa després d’eliminar el Benidorm (28-27) en una disputada eliminatòria en què els alacantins van disposar d’una pilota per forçar la pròrroga.

Notícies relacionades

El Barça, per la seva part, sempre va estar al capdavant del marcador durant tot el partit. Els blaugrana van arribar al descans amb un avantatge contra el conjunt de la Rioja de tres gols. En la segona part van mantenir el domini i van acabar guanyant per quatre gols de diferència.

La semifinal catalana es disputa aquest dissabte a partir de les 19 hores i es podrà seguir a través d’Esports 3. El conjunt guanyador accedirà a la final, que es juga diumenge des de les 19 hores i que serà retransmesa en directe per Teleesport.

Temes:

Handbol