LA LLIGA

El Madrid rep el Llevant amb la renovació de Ramos a sobre

  • El capità blanc continua de baixa, però els dubtes sobre la seva continuïtat acaparen l’atenció del madridisme

  • Amb Zidane encara en quarantena després de donar positiu, Bettoni tornarà a asseure’s a la banqueta després de guanyar l’Alabès

  • Les baixes s’acumulen en defensa, on Bettoni haurà de disposar una línia inèdita

El Madrid rep el Llevant amb la renovació de Ramos a sobre
2
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Gairebé com si fos un cicle natural perenne i invariable, el soroll mediàtic entorn de la renovació de contracte de Sergio Ramos emergeix cada cert temps entre les discussions a l’alt to de tertúlies o els titulars grandiloqüents. 

No obstant, el que abans es veia una vegada cada alguns anys, en aquesta ocasió es repeteix gairebé cada mes, sobretot des que el defensor té llibertat per negociar amb el club que vulgui el seu pròxim contracte. El nerviosisme s’apodera dels portaveus de Ramos a la premsa, mentre que els informadors amb fil directe amb la cúpula del club blanc esquitxen interessos creuats i egoismes en aquesta història d’amor. Al final, no hi ha una versió clara de com està la situació, de si hi va haver o no oferta, si l’ha rebutjat o si no l’ha rebut, però el cert és que ha passat un mes des d’aquesta data clau que és l’inici de l’any i res sembla moure’s entorn del tema a les oficines de Valdebebas.

Sense Ramos ni Zidane

Tot i així, Sergio Ramos està de baixa. Els seus problemes de genoll segueixen presents i el capità no és a la convocatòria per rebre el Llevant, la tornada a la Lliga després de tornar a guanyar davant l’Alabès, amb una setmana lliure després de caure a la Copa del Rei davant l’Alcoià. 

La distància respecte al líder (set punts menys i un partit més que l’Atlètic) ha diluït l’ambició del madridisme en una Lliga en la qual, més que la fiabilitat defensiva, mostra una irregularitat incompatible amb el títol. 

Davant el Llevant i amb una nombrosa llista de baixes, el Madrid tornarà a jugar sota la direcció de David Bettoni, amb Zidane encara en quarantena després del seu positiu per coronavirus: «Està molt millor. Veiem els entrenaments i els discutim, estem en contacte diàriament», va dir el substitut, també a la sala de premsa. 

No són a la convocatòria, a més de Sergio Ramos, ni Carvajal, ni Nacho, i tampoc l’improvisat lateral dret Lucas Vázquez, cosa que deixa la defensa en quadro. 

Notícies relacionades

També segueixen de baixa Fede Valverde i Rodrygo, dos dels jugadors cridats a fer el relleu a un equip que continua sustentat en Modric i Benzema. 

I és que, més enllà de la defensa, el Madrid podrà presentar el que està sent el seu equip de gala, també amb la presència d’un Hazard al qual se li van passant les jornades sense trobar el seu millor nivell, ni després de la continuïtat, d’algun gol i de la confiança gairebé incondicional del tècnic. 

Alineacions probables: