Així és Ramón Juan, primer porter que atura dos penals al Barça

Així és Ramón Juan, primer porter que atura dos penals al Barça
1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

José Juan i Ramón Juan s’ha convertit aquesta setmana en estrella per un dia. El porter de l’Alcoià va ser la cara de l’eliminació del Reial Madrid, mentre que el del Cornellà va ser el protagonista del duel contra el Barça, convertint-se en el primer porter de la història que atura dos penals al Barça en un mateix partit.

«No coneixia la dada que el Barça no havia fallat dos penals en un mateix partit. Sí que coneixia la meva, que no havia aturat dos penals en un partit en la meva vida», va dir fent broma després del partit. «Havia vist penals de Pjanic a la Juve i els solia disparar a la dreta del porter, mentre que el de Dembélé ha sigut pura intuïció, m’he quedat al mig».

Notícies relacionades

Ter Stegen va sortir del vestidor per felicitar-lo i donar-li la samarreta. «Per mi, Ter Stegen és el porter més complet del món», va explicar. «M’ha dit que he estat molt bé i he flipat». A més de l’alemany, admira també Oblak i dijous va jugar amb casc, com Cech, per un traumatisme cranioencefàlic que va patir durant un entrenament. Més enllà dels dos penals aturats, va exhibir bona col·locació, reflexos i seguretat durant els 90 minuts. La pròrroga, tot i que hi hauria pogut fer més en el gol de Dembélé (en el de Braithwaite estava venut), no va entelar la seva extraordinària actuació.

Als 21 anys, Ramón Juan és un símbol del Cornellà. Hi juga des dels 12 anys tot i que, amb actuacions com la d’aquest dijous, no li faltaran ofertes per canviar d’aires. Malgrat això, el seu somni continua sent arribar al futbol professional amb el Cornellà.

Temes:

Barça