Un sòlid Atlètic venç el Sevilla i reforça el liderat

• L’equip blanc-i-vermell va tornar a exhibir la seva solidesa i es va imposar amb gols de Correa i Saúl

• El conjunt de Simeone treu quatre punts al Madrid i set al Barça malgrat tenir dos partits menys

1

L’Atlètic de Madrid es va imposar aquest dimarts a un combatiu Sevilla (2-0) en un partit ajornat de la primera jornada de la Lliga per refermar-se com a líder del Campionat espanyol. El conjunt de Simeone treu ara quatre punts al Madrid i set al Barça malgrat tenir dos partits menys.

L’argentí Ángel Correa va obrir el marcador (m. 17) i Saúl Ñíguez va fer el 2-0 (m. 75), cosa que va donar els tres punts a l’equip blanc-i-vermell en un partit corresponent a la jornada 1. Amb el marcador a favor després del primer gol, els blanc-i-vermells es van tancar enrere i van deixar la majoria del temps el control del joc als sevillistes, però els andalusos es van estavellar una vegada i una altra al mur defensiu matalasser.

Parada de Bono

No va ser titular Joao Félix ni va marcar Luis Suárez, que va tenir una bona ocasió desbaratada pel porter Bono en el minut 25. El Sevilla va pressionar i va tenir a prop l’empat, però l’eficàcia i la contundència del líder es van acabar imposant novament. L’Atlètic, d’altra banda, té ja gairebé tancat el fitxatge de Moussa Dembélé, que ja està a Espanya.

ATLÈTIC, 2; SEVILLA, 0

Atlètic de Madrid: Oblak; Trippier, Savic, Giménez, Hermoso, Carrasco (Felipe, m. 88); Correa (Joao Félix, m. 65), Llorente, Koke, Lemar (Saúl, m. 65); Luis Suárez (Torreira, m. 82).

Sevilla: Bono; Jesús Navas (Óliver Torres, m. 78), Koundé, Diego Carlos, Acuña; Jordán (Óscar Rodríguez, m. 59), Fernando, Rakitic; Ocampos, Suso (De Jong, m. 78), En-Nesyri (Munir, m. 84).

Gols: 1-0, m. 17: Correa. 2-0, m. 76: Saúl.