PEL TEMPORAL ‘FILOMENA’

Suspès el partit Atlètic de Madrid-Athletic

Suspès el partit Atlètic de Madrid-Athletic
1
Es llegeix en minuts

El partit Atlètic de Madrid - Athletic Club, que s’havia de disputar aquesta tarda a l’estadi Metropolitano de Madrid, s’ha suspès per «la situació excepcional provocada pel temporal», que ha causat el tancament de l’aeroport de Madrid Barajas i la impossibilitat de disposar del camp en condicions òptimes», va informar LaLiga.

La data de disputa del partit es comunicarà en els pròxims dies i haurà de ser un dels dies disponibles del calendari de competició.

Notícies relacionades

D’altra banda, ahir a la nit el Reial Madrid va trigar tres hores i mitja a poder enlairar-se de l’aeroport de Barajas. A instàncies de LaLiga, l’expedició del Reial Madrid havia avançat el seu pla de viatge cap a Pamplona, on ha de jugar aquest dissabte contra l’Osasuna a El Sadar (21.00 h). Normalment l’equip de Zidane es desplaça el mateix dia de partit. Però la plantilla, ja amb Zidane, es va quedar atrapada a Barajas sense poder-se enlairar durant hores. Finalment, van aterrar a Pamplona. No obstant, per a l’hora del partit s’esperen copioses nevades i està en dubte, doncs, que es pugui jugar. Tant, que des de LaLiga ja es treballa en un possible ajornament fins diumenge. L’Osasuna ha ampliat el personal dedicat a cuidar la gespa d’El Sadar perquè la trobada es pugui disputar. En cas d’ajornament, diumenge a les 12 hores sembla la primera opció.