OSASUNA - REIAL MADRID

Zidane lidera l’expedició blanca a Pamplona

El Madrid visita l’Osasuna sense garanties que el temporal permeti que es jugui el partit aquest dissabte

Zidane lidera l’expedició blanca a Pamplona
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Pendent de les vicissituds que pugui oferir la nevada que s’espera per a aquest dissabte, el Reial Madrid va viatjar aquest divendres fins a Pamplona per jugar aquesta nit (21.00 h) la jornada de lliga davant l’Osasuna, ja amb Zidane integrat a l’expedició, després d’haver donat negatiu en la prova PCR per detectar el coronavirus que es va fer després de conèixer un positiu en el seu entorn pròxim. 

Per a l’hora del partit a El Sadar s’esperen temperatures sota zero i, des de primera hora de la tarda, una copiosa nevada que amenaça d’ajornar el partit. Des de LaLiga ja es treballa en una data alternativa, que s’intentaria per tots els mitjans que fos diumenge, quan s’hagi netejat el terreny de joc. 

En qualsevol cas, les males previsions meteorològiques ja han avançat el viatge dels blancs, previst en primera instància per a aquest mateix dissabte, que esperen ja a Pamplona el que ofereixi la borrasca Filomena. 

Amb totes les incerteses que envolten les condicions del partit, el cas és que el Madrid té a Pamplona un altre examen per mantenir la seva ratxa positiva de resultats, malgrat l’ensopegada amb l’empat davant l’Elx, i la seva persecució, encara a distància, del líder, l’Atlètic. 

Notícies relacionades

La victòria davant el Celta va ser un esperó per als blancs, que segueixen a dos punts dels blanc-i-vermells, tot i que amb dos partits més. 

A la convocatòria de Zidane torna Sergio Ramos, després dels problemes estomacals derivats de la nit de cap d’any que el van deixar fora en el primer partit de l’any, però cau per sanció Carvajal i tampoc està citat Rodrygo, lesionat.