Atlètic-Athletic Club

Simeone s’aïlla del fracàs a la Copa

L’Atlètic rep a casa l’Athletic de Marcelino amb la intenció de recuperar la bona dinàmica de lliga rere l’ensopegada copera a Cornellà

Simeone s’aïlla del fracàs a la Copa
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Després de la inesperada derrota a Cornellà a la Copa del Rei, el tècnic de l’Atlètic Diego Simeone va començar des del moment immediatament posterior a la segona eliminació copera seguida en mans d’un Segona B per aïllar el fracàs momentani i que no afecti al camí triomfal de victòries gairebé ininterrompudes que està portant l’equip a La Lliga.

El primer que va fer l’argentí va ser sembrar el dubte sobre la seva continuïtat en el club la temporada vinent, un tema de conversa que es va allargar fins aquest mateix divendres, amb preguntes en rodes de premsa, discursos d’humilitat per part del ‘Cholo’: «Sempre dic que em poden fer fora demà», va insistir, i filtracions per part de les altes esferes del club per apostar per la continuïtat de l’argentí, més encara, per accelerar la renovació de l’entrenador. 

Notícies relacionades

El resultat ha sigut que l’Atlètic juga aquest dissabte de nou a la Lliga contra l’Athletic Club (16.15 h) i amb prou feines s’ha parlat de la relliscada històrica dels blanc-i-vermells a Cornellà, de la mala imatge col·lectiva i els problemes per fer gols. Al contrari, l’actualitat blanc-i-vermella passa per una reafirmació constant de Simeone i les forces intactes per continuar liderant el campionat de lliga amb dos punts més i dos partits menys que el seu principal perseguidor.

Per rebre el nou Athletic de Marcelino García Toral en un Metropolitano que aquest divendres estava sepultat per la neu, Simeone recupera una bona tanda de titulars que no van ser a Cornellà. A més, Joao Félix i Giménez són dubte, després dels problemes de l’últim partit.