LA JORNADA DE LLIGA

Ajornat l’Atlètic-Athletic i perilla l’Osasuna-Madrid pel temporal de neu

  • LaLiga comunica la suspensió del partit al Wanda Metropolitano pel tancament de Barajas i les males condicions del terreny de joc

  • Els problemes a l’aeroport de Madrid van tenir retinguts més de tres hores els blancs, que al final es van poder enlairar i desplaçar a Pamplona

Ajornat l’Atlètic-Athletic i perilla l’Osasuna-Madrid pel temporal de neu
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

La borrasca ‘Filomena’, que està descarregant quantitats ingents de neu sobre Madrid, ha posat en perill la jornada de lliga dels equips madrilenys. El Reial Madrid va trigar tres hores i mitja a poder-se enlairar de l’aeroport de Barajas, i l’Atlètic, que esperava l’Athletic, ja sap que el partit s’ha ajornat perquè el conjunt bilbaí no va aconseguir arribar a Madrid. Ahir a la nit el seu avió va fer mitja volta en vista de la impossibilitat d’aterrar a la capital espanyola.

Aquest dissabte al matí la Lliga ha emès un comunicat per certificar l’ajornament del partit que s’havia de disputar al Wanda Metropolitano. «En vista de la situació excepcional provocada pel temporal que està vivint gran part de la Península, que ha causat el tancament de l’aeroport de Madrid Barajas durant tot el dia d’avui i la impossibilitat de disposar del camp en condicions òptimes, LaLiga, després de contactar amb els dos clubs, ha sol·licitat a primera hora del matí al Comitè de Competició Professional la suspensió del partit Atlètic de Madrid-Athletic Club fixat inicialment per avui dissabte a les 16:15 hores a l’estadi Wanda Metropolitano. La data de disputa del partit es comunicarà en els pròxims dies i haurà de ser una de les dates disponibles del calendari de competició», afirma en la nota.

Nevada gran

Notícies relacionades

Respecte al Reial Madrid, a instàncies de LaLiga, l’expedició havia avançat el seu pla de viatge cap a Pamplona a divendres, on aquest dissabte ha de jugar contra l’Osasuna a El Sadar (21.00 h). Normalment l’equip de Zidane es desplaça el mateix dia de partit. Però la plantilla, ja amb Zidane, es va quedar atrapada a Barajas sense poder enlairar-se, amb les operacions restringides a l’aeroport madrileny mentre es prolongui el temporal.

Al final es va aconseguir enlairar tres hores i mitja després cap a Pamplona, tot i que no està clar que el partit es pugui disputar. Per a l’hora del partit s’esperen nevades copioses. Tant, que des de LaLiga ja es treballa en un possible ajornament fins diumenge. L’Osasuna ha ampliat el personal dedicat a cuidar la gespa d’El Sadar perquè el partit es pugui disputar. En cas d’ajornament, diumenge a les 12 hores sembla la primera opció.