PLE DE VICTÒRIES A LA LLIGA

El Barça femení goleja el València (0-7)

  • Tres gols d’Oshoala, dos de Mariona i un de Hansen culminen la victòria a Paterna
  • L’equip blaugrana suma 8 victòries en 8 jornades amb un sol gol encaixat i una mitjana de 6 a favor per trobada
GRAFCVA371  PATERNA (VALENCIA)  12 12 2020 - La portera del Valencia  Enith (d)  disputa el balon con la del Barcelona  Oshoala (i)  durante el partido de la decimoprimera jornada de la Primera Iberdrola que han disputado este sabado en la Ciudad Deportiva de Paterna (Valencia)  EFE Ana Escobar

GRAFCVA371 PATERNA (VALENCIA) 12 12 2020 - La portera del Valencia Enith (d) disputa el balon con la del Barcelona Oshoala (i) durante el partido de la decimoprimera jornada de la Primera Iberdrola que han disputado este sabado en la Ciudad Deportiva de Paterna (Valencia) EFE Ana Escobar / Ana Escobar

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El Barça femení no troba rival en la Lliga Iberdola. L’equip blaugrana ha tornat a ser una piconadora aquesta tarda a Paterna, on ha derrotat el València (0-7) per mantenir la seva immaculada trajectòria (8 victòries en 8 partits) i ser líder malgrat haver disputat dues jornades menys que els seus perseguidors.

No va ser el millor partit en defensa del València, però el cabal ofensiu del Barça no troba rival a Espanya. L’equip de Lluís Cortés, que només ha encaixat un gol en el campionat, porta una mitjana de gairebé 6 gols a favor per partit; si la ratxa continués així, sumaria 200 gols en la temporada.

Diana en el primer minut

A Paterna, Mariona Caldentey només ha necessitat un minut per avançar el conjunt català després d’una pèrdua de pilota de la defensa xe. Abans de la mitja hora, la jugadora mallorquina va anotar el segon gol després d’un precís centre de Caroline Graham Hansen. La noruega va firmar de seguida el tercer, però al festival de gols es va voler sumar Asisat Oshoala amb dos gols més abans del descans, al qual es va arribar amb una ‘maneta’.

Notícies relacionades

Andrea Pereira va fallar un penal comès sobre la davantera nigeriana en la segona meitat, però el guió no va canviar i el sisè va arribar en una rematada de cap de Marta Torrejón. Oshoala va tancar la golejada amb el seu tercer gol del partit, mentre el València ni tan sols es va acostar a la porteria de Sandra Paños.

Aquest diumenge, Reial Madrid-Espanyol

El Barça és líder amb 24 punts en 8 partits, per davant del Granadilla Tenerife (23), el Reial Madrid (22) i l’Atlètic (21), tots ells amb dos partits més. El Reial Madrid visita aquest diumenge l’Espanyol (12 h). «És un dels rivals més potents de la categoria, ens hem de concentrar i estar molt ordenades», avisa el tècnic periquito, Rubén Casado.