ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

Chen assumeix «la responsabilitat» de tornar l’Espanyol a Primera

  • El president del club blanc-i-blau reafirma el seu compromís amb el club
  • La Junta d’Accionistes revela un balanç positiu de 9,1 milions
  • Els dirigents confien a vendre jugadors per un valor d’uns 20 milions
1
Es llegeix en minuts

El president del RCD Espanyol, Chen Yansheng, ha afirmat aquest dijous, després de la Junta General d’Accionistes del club, celebrada de manera telemàtica a l’RCDE Stadium, que assumeix «la responsabilitat» de «tornar l’equip a Primera Divisió» després del descens del curs passat.

El mandatari blanc-i-blau ha explicat que el seu compromís «és fins i tot més gran» en un moment «de dificultat» com el que està passant el club.

«La meva voluntat és inflexible. Hem avançat notablement en el sanejament econòmic del club, que té recursos propis. El deute està a nivells que permeten competir malgrat la pandèmia i el descens», ha assenyalat.

De cara al futur, Chen Yansheng no té dubtes sobre la viabilitat del projecte. «Estem treballant per rescabalar-nos del que va passar i establint les bases d’un Espanyol més fort i més sòlid», ha reflexionat durant el seu parlament.

Balanç positiu

Notícies relacionades

En el pla econòmic, segons ha explicat el director financer, Joan Fitó, l’Espanyol ha presentat un balanç de l’exercici 2019-20 positiu. El club, afectat pel coronavirus com la resta d’equips, ha presentat 9,1 milions de benefici net i ha situat el deute històric de l’entitat en 78 milions.

De cara a la temporada 2020-21, els dirigents blanc-i-blaus han avançat que confien a vendre per un valor de 20 milions d’euros. D’altra banda, les rescissions dels exfutbolistes de l’equip Javi López, Víctor Sánchez i Naldo ascendeixen a un total de 3,3 milions. La gestió ha sigut aprovada amb un recolzament de més del 99%.