JORNADA DE CHAMPIONS

Drama europeu inesperat de l’Atlètic a Salzburg

L’equip de Simeone necessita un empat a Àustria per passar a vuitens de la Lliga de Campions

Drama europeu inesperat de l’Atlètic a Salzburg
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Després d’un inici de la Lliga espectacular, l’Atlètic de Madrid s’ha trobat a la Champions amb un drama inesperat en l’última jornada de la fase de grups, a una derrota de l’eliminació en una temporada plena d’il·lusió amb l’arribada deLuis Suárez, ja disponible després de superar el coronavirus.

El davanter uruguaià formarà l’onze titular al costat deJoao Félix,a més del recuperatCarrasco que es va perdre el partit de lliga del cap de setmana. També torna a la convocatòria l’argentí Lodi.

Notícies relacionades

L’equip de Simeonenecessita puntuar a Salzburg davant l’equip de la Red Bull per passar a vuitens de final, en un camí més tortuós de l’esperat després de perdre davant el Bayern de Munic (ja classificat) i no sumar tot l’esperat davant el Lokomotiv de Moscou. «És com una eliminatòria i toca jugar la tornada de visitant, et valen dos resultats»,ha dit el tècnic argentí.

El saldod’una victòria en les cinc jornades disputades de la màxima competició europea són un bagatge massa pobre per a les ambicions d’un Atlètic que, almenys a la Lliga, ha fet un pas endavant quant a la proposta de joc i a la intenció defensiva. Una nova manera d’aconseguir punts que ha de posar en pràctica a Europa davant un equip molt físic, ple de joves talents, que ja va complicar les coses als blanc-i-vermells al Metropolitano.