Mor Ralston, rival de Santana a la final de Wimbledon

El tennista nord-americà tenia 78 anys i patia un càncer

Mor Ralston, rival de Santana a la final de Wimbledon
1
Es llegeix en minuts

El tennista i entrenador nord-americàDennis Ralstonha mort aquest diumenge passat a l’edat de 78 anys, víctima d’un càncer.

Ralstonva guanyar cinc títols de Grand Slam de dobles i 41 tornejos individuals en la seva carrera. L’única vegada que va estar més a prop de guanyar un títol de Grand Slam individual va ser a lafinal de Wimbledon que el 1966va perdre davantManolo Santana(6-4, 11-9, 6-4).

El tennista nord-americà va conquerir laCopa Davisamb els Estats Units el 1963 i va ser capità de l’equip nord-americà del 1972 al 1975, amb què va guanyar el títol el 1972 davant Romania.Ralstonva formar part de l’equip que va disputar les semifinals el 1965 davant Espanya, en la pista ‘talismà’ de l’RCT Barcelona, en què Espanya es va imposar per 4-1 amb un equip format pel mateixSantana, Joan Gisbert, Lis Arilla, Juan Manuel Couder, que posteriorment guanyarien l’Índia (3-2) i disputarien la seva primera‘Challenge Round’davant Austràlia. 

Missatge d’Evert

Notícies relacionades

En la seva etapa com a entrenador va dirigir el seu compatriotaChris Evert, durant sis anys, l’argentinaGabriela Sabatinii el francèsYannick Noah.

L’ex número 1 mundial Chris Evert va fer públic a les xarxes un missatge sobre el seu exentrenador. «Un home profundament religiós, molt devot de la seva família. Excel·lent jugador i entrenador. Descansa en pau, Dennis.»

Temes:

Copa Davis