Es va saltar les normes anti-Covid del club

El CD Tenerife expedienta Alberto per visitar un club de cites en plena pandèmia

El futbolista va ser sorprès amb una vintena de persones, moltes sense mascareta, durant una batuda policial

zentauroepp55940651 tene201121162325

zentauroepp55940651 tene201121162325

1
Es llegeix en minuts
Efe

El CD Tenerife ha informat en un comunicat que ha iniciat un expedient de caràcter intern, davant «les informacions de les que s’ha tingut coneixement en les últimes hores» sobre la presència del seu jugador  Alberto Jiménez en un local de cites.

La Policia Local de Santa Cruz de Tenerife ha informat aquest dissabte que ahir a la nit va haver de desallotjar un local d’oci nocturn a la capital, on es van aixecar 25 actes de sanció, es fumava a l’interior i s’obstaculitzava la tasca policial. En aquest local, a més, hi havia substàncies estupefaents, s’incomplia l’horari i es van aixecar 19 actes per no utilitzar la mascareta.

Fotos dels clients

En les fotografies publicades per la Policia, malgrat difuminar la cara de les persones presents al local, es podria identificar Alberto Jiménez.

Davant aquestes informacions, el CD Tenerife ha iniciat un expedient intern «a fi d’aclarir els fets i depurar responsabilitats».

El club ha assenyalat que aplicarà «amb el màxim rigor» el vigent protocol unificat d’entrenament i competició de La Lliga i el reglament de règim intern de l’entitat.

«Comportament inacceptable»

Notícies relacionades

El CD Tenerife ha lamentat «profundament aquest tipus de comportaments que resulten inacceptables des de tot punt de vista, i més encara en la conjuntura social i sanitària actual».

L’illa de Tenerife és l’única de les Canàries que està en semàfor vermell per la situació sanitària i, fins i tot, fa una setmana es van augmentar les restriccions per l’augment de casos de Covid-19.

Temes:

Coronavirus