TRIOMF DE LA SELECCIÓ ESPANYOLA SUB-21

'La Rojita' venç Israel sense Pedri

La selecció acaba com a líder invicta gràcies als gols de Roberto López, Barrenetxea i Moncayola (3-0)

rpaniagua55904524 graf928  marbella  m laga   17 11 2020   los jugadores de la201117215012

rpaniagua55904524 graf928 marbella m laga 17 11 2020 los jugadores de la201117215012 / Carlos Diaz

1

La selecció espanyola sub-21 va aconseguir un altre triomf en el tancament de la fase de classificació per a l’Europeu que començarà el març de l’any vinent. El combinat de Luis de la Fuente va tombar Israel  (3-0) a Marbella i va concloure el seu camí com a líder indiscutible del grup amb nou triomfs, un empat i un sol gol en contra.

‘La Rojita’ tenia assegurada la seva presència en l’Europeu des del mes passat, quan va derrotar el Kazakhstan per 3-0 a Alcorcón. De la Fuente va donar descans aquest dimarts a Pedri, que va ser un dels descartats  abans del xoc, igual com el meta blaugrana Iñaki Peña. El descans per al jugador canari és una bona notícia per al Barça  abans de la cita davant l’Atlètic. Pedri s’ha convertit en un dels favorits de Ronald Koeman.

Protagonisme donostiarra

Després d’una primera part sense moviment, el duel es va posar de cara per a Espanya amb un penal sobre Brahim que va transformar Roberto López, el punta de la Reial Societat (m. 65) que va compartir atac amb Bryan Gil i Javi Puado, de l’Espanyol.

El segon gol va tornar a tenir participació donostiarra gràcies al gol de Barrenetxea, que acabava de saltar al camp (m. 75). Moncayola, el migcampista de l’Osasuna, va tancar la golejada amb un gran xut (m. 89). La derrota deixa fora Israel de l’Europeu d’Hongria i Eslovènia, en el qual Espanya defensarà el seu títol del 2019.