LA JORNADA A SEGONA DIVISIÓ

Un Espanyol sense gràcia empata a Tenerife i continua líder

L'equip periquito va mantenir el forrellat però amb prou feines va generar perill (0-0)

embarb

embarb

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L’Espanyol va passar per Tenerife sense pena ni glòria (0-0). L’equip periquito va mantenir el forrellat que l’ha mantingut a dalt durant tot el campionat, però aquesta vegada no va arribar la clàssica espurna d’altres jornades que ha permès que els blanc-i-blaus es refermin al capdavant. El bloc de Vicente Moreno va treure un punt gris a l’illa, prou per seguir com a líder en solitari per davant l’Sporting de David Gallego.

És innegable que la fortalesa defensiva exhibida pels periquitos en aquest primer tram de Lliga és admirable. L’Espanyol només ha encaixat un gol en vuit partits, un excel·lent registre que demostra la solidesa del conjunt amb més pressupost del campionat. La situació no és tan encoratjadora en atac, especialment fora de casa. L’equip català va resoldre sense excessiva lucidesa els seus duels a Sabadell i Oviedo, va caure a Vallecas i aquest diumenge tampoc va brillar a Santa Cruz. 

Aparicions de RDT

La marató de l’octubre a Segona es tancarà amb una jornada intersetmanal en què l’Espanyol rebrà la Ponferradina dimecres. Un triomf a Cornellà serviria per consolidar un notable començament de curs que ha de tenir continuïtat per arribar a l’anhelat objectiu de l’ascens.

 

La plantilla va viatjar el mateix diumenge després de confirmar-se que tots els seus membres havien donat negatiu en els tests PCR. El partit va començar amb una bona parada de Diego López a un xut d’Aitor Sanz (m. 2) i Raúl de Tomás va respondre amb un gran xut amb l’esquerra que va marxar fora per poc (m. 6).

La resta de perill es va concentrar en els minuts finals del primer temps, amb Shashoua RDT com a protagonistes. Tampoc hi va haver diana. Javi Puado va topar amb Ortolà just abans del descans, igual com Fran Mérida, que va obrir la segona part amb un gran xut. Va ser un miratge. L’última mitja hora va ser per oblidar. 

Tenerife, 0; Espanyol, 0

Tenerife: Ortolà; Kakabadze, Sipcic, Bruno Wilson; Álex Muñoz; Moore (Suso, m. 87), Aitor Sanz, Folch, Shashoua (Valentín Vada, m. 55); Nono i Fran Sol (Manu Apeh, m. 68).

Notícies relacionades

RCD Espanyol: Diego López; Óscar Gil (Llambrich, m. 26), Lluís López (Calero, m. 62), Cabrera, Didac Vilà; Embarba (Nico Melamed, m. 80), David López, Fran Mérida, Melendo (Darder, m. 62); Puado (Vargas, m. 80) i Raúl de Tomás. 

Gols: No n’hi va haver.

Temes:

Espanyol