TANCAMENT DE LA PRETEMPORADA

El Barça juga el Gamper amb l'Elx el 19 de setembre

Després de guanyar al Nàstic, l'equip de Koeman es mesurarà el dimecres 16 contra el Girona i dissabte el conjunt il·licità

marcosl54894595 sant joan despi   12 09 2020   deportes      koeman dirigien200913122504

marcosl54894595 sant joan despi 12 09 2020 deportes koeman dirigien200913122504 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Després de guanyar en la seva estrena contra el Nàstic (3-1), amb gols de Dembélé, Griezmann, de penal, i Coutinho, també de penal, el Barça ja coneix el rival del pròxim trofeu Joan Gamper. Serà dissabte 19 de setembre al Camp Nou i a porta tancada (19.00 h). L’Elx, acabat d’ascendir a Primera Divisió després d’eliminar en un dramàtic ‘play-off’ al Girona, és l’últim obstacle de l’equip de Koeman.

La pretemporada és tan atípica que el Gamper es disputarà a mitjans de setembre. I no a mitjans d’agost com solia ser tradició. A més, el nou tècnic blaugrana ha volgut dissenyar-la de manera que els seus rivals vagin progressant de qualitat. Un trofeu on al cartell promocional hi apareixen Koeman, Messi i Piqué en primer pla, escortats per De Jong i Griezmann.

Notícies relacionades

Ni rastre de Luis Suárez, a qui el tècnic ja ha fet saber que no compta amb ell. Primer li ho va dir en una breu conversa telefònica i aquest dissabte, poc abans de la seva estrena amb el Nàstic, Koeman li va enviar el missatge més potent deixant-lo fora de la convocatòria. Una llista de 25 jugadors on no hi havia lloc per a Suárez. Ni tampoc per a Arturo Vidal. Tots dos negocien la seva sortida tot i que els queda un any de contracte amb el Barça. 

De menys a més

Ha començat amb el Nàstic, un equip de Segona B, on Koeman va dissenyar dos onzes totalment diferents en la primera i segona meitat. Dimecres el Girona arribarà a l’Estadi Johan Cruyff (19.00 h), que emprèn una nova aventura a Segona A a la recerca de l’ascens que se li va escapar en l’últim sospir. I dissabte, just una setmana abans del debut a la Lliga davant el Vila-real en el Camp Nou, apunta l’Elx per tancar una preparació tan singular. 

Temes:

Ronald Koeman