futbol

El Deportivo no se sotmet als tests PCR de LaLiga

Els jugadors descarten la prova aquest dilluns a primera hora a la Ciutat Esportiva d'Abegondo per si el partit suspès amb el Fuenlabrada es pogués jugar

zentauroepp54193895 prueba200724135820

zentauroepp54193895 prueba200724135820 / Emilio Morenatti

1
Es llegeix en minuts
Efe

El Deportivo no s’ha sotmès als tests PCR de LaLiga que li havia requerit per passar les proves de detecció de la Covid-19 aquest dilluns a primera hora a la Ciutat Esportiva d’Abegondo per si el partit suspès amb el Fuenlabrada es pogués jugar dimecres. 

L’inspector es va presentar en aquestes instal·lacions en l’horari establert, però no hi havia els jugadors de la plantilla blanc-i-blava, que es troben de descans des del dia posterior al partit que no es va arribar a disputar i que hauria tancat la fase regular de LaLiga SmartBank. 

El conjunt corunyès va descendir pels resultats que es van donar en una jornada que s’hauria d’haver disputat en horari unificat i ara defensa els seus drets en les instàncies esportives, ja que es considera perjudicat per la decisió de LaLiga, la Federació Espanyola i el Consell Superior d’Esports de suspendre només el seu partit i no la resta d’aquesta data. 

Notícies relacionades

Aquest diumenge, el Deportivo va rebre correus electrònics d’un dels inspectors de LaLiga per passar els PCR que l’associació de clubs programa 48 hores abans d’un partit. 

El Deportivo li va respondre que la seva sol·licitud no s’adequava «al protocol ni a la situació de la competició» ja que en aquest moment no hi ha programat cap partit ni es donen les condicions per disputar-lo, tal com va establir el Comitè de Competició divendres passat.